x

problemi

Bebica opasno nadrljao zbog Miljane Kulić: Bivša žena bijesna, zabranjeno mu je viđanje djece!

Nenadu Macanoviću bivša žena je zabranila da viđa kćerke zbog veze sa kontroverznom učesnicom "Zadruge" Miljanom Kulić.

Ulazak u vezu sa ovom rijaliti učesnicom mu je donio mnogo porodičnih problema.

- Žrtvovao sam mnogo zbog Miljane, jer je iskreno volim. Život bih dao za nju! Moja bivša supruga, kad je iz medija saznala da sam s njom u vezi, poludjela je! Zabranila mi je da viđam kćerke. To mi je baš teško palo - ispričao je Nenad i otkrio da je njegova porodica bila protiv toga da uđe u Zadrugu.


- Posvađao sam se s roditeljima kad sam im rekao da sam potpisao ugovor. Bili su striktno protiv rijalitija, ali ja oduvijek radim ono što želim. Vjerovali ili ne, ovdje sam bez ikakvog honorara! Tu sam samo da bih podržao Miljanu. Macanović kaže da ga boli kada vidi svoju djevojku da plače za bivšim vjerenikom Lazarom Čolićem Zolom, koji ju je samo iskorištavao zarad novca.


- Nisam očekivao da će ovako reagovati na njega, u šoku sam! Gleda ga, mazi, plače za njim... Pogriješio sam što sam ušao u rijaliti s Miljanom, plašim se da je ne izgubim. O Zoli sam čuo sve najgore, siguran sam da je nikad nije iskreno volio kao ja!


Pošto je Nenad otvorio dušu pred cimerima, Miljana mu se zaklela da više nikada neće pogledati Zolu. Međutim, samo nekoliko sati kasnije, u intervjuu sa Ivanom Šopić priznala je da i dalje voli bivšeg.

- Mnogo mi je teško, volim Zolu! Razum mi govori da je Nenad bolji za mene, ali srce želi nešto drugo. Borim se sama sa sobom i trudim se da ne pokleknem i vratim se Zoli. Ružno je što ovo radim Nenadu, moja Bebica već dva dana plače. Žao mi ga je, ne želim da ga povrijedim. Da bih ga smirila, lažem ga da sa Lazarom pravim priču zbog rijalitija, ali istina je da mi mnogo nedostaje, iako me je povrijedio - ispričala je Kulićeva.

.

.

..

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.