x

Bosanski sultan postaje otac - obje žene su mu trudne

Bosanski sultan, Elmedin Karić iz Busovače, koji živi sa dvije žene, postaće ponovo otac, pošto su mu obje žene trudne.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Karić koji je u žižu javnosti došao prije tri mjeseca uslijed činjenice da mimo volje svojih roditelja, kao i roditelja zakonite žene Fatime, doveo i Janu iz Ukrajine, koju je upoznao u Njemačkoj, ponovo je ustalasao region.

NAJČITANIJA VIJEST

Ilma Karahmet i njen menadžer uživaju u Dubaiju

Naime, sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, on će postati otac, pošto su navodno i Fatima i Jana trudne!

Podsjećanja radi, on sa Fatimom već ima tri sina. Šok, neverica, pa euforija

Kako se vidi na viralnom snimku, njih troje su zajedno gledali testove za trudnoću. Prvo je pozitivan ispao kod Jane, da bi nakon par trenutaka, isti ishod bio i kod Fatime.

"Šta je Fatima? Šta je Fatka? Fatima mi je nešto...", čuje se Elmedinov euforičan glas.


Nakon par trenutaka, uzeo je test od Jane, nakon čega je uslijedilo veselje.


Nije prošlo mnogo, i Fatima je izašla iz kupatila sa vjestima da je trudna.


Poslije toga je nastao muk, da bi se obratio drugi muškarac sa snimka riječima: "Pite, daj pite ovde. Sad pravi ovdje. Dvije su znači trudne", rekao je on.

Ljubavni trougao postao hit u regionu

prije dvije godine, Elmedin je doveo drugu ženu u svoj život. Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Nemačkoj na privremenom radu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno, rekao je on u kameru Srećku Stipoviću, za istoimen Jutjub kanal.


Svako veče spava s drugom ženom

Ono što je ipak najviše interesovalo Stipovića, pa i sve koji su čuli za njihovu priču, jeste kako se organizuju za spavanje.


"Raspored spavanja... Vidi sa jednom ženom spavam ja ovde, dok je druga sa decom tamo. Sljedeća noć ide druga žena meni, ova prva ide djeci. Nema veze što im nije mater, oni se vole svi, djeca poštuju i ovu što im nije prava mater. Ja sam rekao i ovom starijem, što je u školi, moraš malo poštovati Janu, mi ćemo svi zajedno živeti. Poštujemo se, dogovorili smo se tako.", priča Elmedin.

Otac ga isterao iz kuće

Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu porodičnu dinamiku i istjerao je sina iz kuće, izražavajući svoje neslaganje s načinom života koji je Elmedin odabrao. No, Elmedin je odlučio da kupi kuću na otplatu, gdje sada živi sa svojim dvijema suprugama i njihovo troje djece, prenosi "Srpska info".


"Fatima njoj pravi pite, i naš pasulj bosanski, a ona njoj taj neki boršč iz Ukrajine, pravi ta neka kuvana jela koja su da prste poližeš", rekao je između ostalog Elmedin na pitanje ko je glavni u kuhinji.

Ipak, tu se postavilo i pitanje, kako je Fatima reagovala na dolazak Elmedinove druge žene iz Ukrajine. Kako je ispričao, duže vrijeme joj je nabacivao takvu ideju, ali Fatima nije u prvi mah bila raspoložena za takav vid odnosa. Ipak, na kraju je popustila.


"Fatima ima 28, ona 44, ja 32 godine. Tu je ljubav, isto smo nas troje rođeni, zajedno rođeni, zajedno odrasli, zajedno živimo. Uvijek mašta me je vozila, hoću ja da imam dveije žene. Onda sam ja njoj malo nabacivo, ja imam drugu, hoću tamo vamo. Ona meni, ja ću tebe ubiti. Reko, hajde de, bona, tebe volim. Ona mi je prva rekla, ženu ne smiješ ostaviti. Ženu ne smješ ostaviti, ne smiješ je ostaviti zbog mene, to me je i najviše privuklo kod nje. Onda sam i ovoj malo nabacio za nju, ona mene voli, napravi mi hranu, masira mi noge, napravi mi cigaru, kafu. Ujutru ustaje prije mene, budu me za posao, napravi mi sendvič, kafu, dok sam u Nemačkoj bio.", rekao je on između ostalog o njihovom odnosu, dodajući da će ostati zajedno dok ih smrt ne rastavi.

NAJČITANIJA VIJEST

VUK MOB POKUŠAO DA SE UBIJE Reper ispričao zašto je došlo do tog kobnog momenta

Nedavno se vratio iz Ukrajine, gdje je vodio Janu kako bi podržao njenu porodicu nakon smrti majke. Uprkos izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro sarađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Blic.rs

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.