x

dirljiv susret

BRAT ISPUNIO ŽELJU ZORANU MARJANOVIĆU, DOVEO MU KĆERKU U POSJETU: Jana slavila sedmi rođendan sa ocem u zatvoru!

Jana Marjanović, kćerka ubijene pjevačice „Granda“, juče je na svoj sedmi rođendan u Centralnom zatvoru u Beogradu posjetila oca Zorana, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo njene majke.

Kako smo saznali, u posjetu ocu malu Janu je juče oko 10 sati doveo stric, Zoranov rođeni brat Miloš.

- Djevojčica i njen stric Miloš, kom je Centar za socijalni rad dodijelio privremeno starateljstvo nad Janom, juče su bili u dvočasovnoj posjeti. Ovo je drugi put da dijete obilazi oca u sobi za posjete otkako je on pritvoren 15. septembra prošle godine. Susret je bio dirljiv, Zoran je djevojčici čestitao rođendan i obećao joj poklon, a Jana ga je više puta pitala kada će da dođe kući - otkriva sagovornik Kurira. 

Jani Marjanović ovo je drugi rođendan koji slavi bez majke. Jelena je, podsjetimo, ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki. Ubica joj je zadao devet udaraca tupim predmetom u glavu, a za zločin je osumnjičen njen suprug. 

- Zoran je djelovao kao da jedva suzdržava suze dok je grlio kćerku i držao je u krilu. Pitao ju je da li je dobra i da li sluša ujaka, babu i dedu. Pričao je s njom o drugarima, a nju je zanimalo šta on radi - svjedoči naš sagovornik šta se dešavalo iza zidina u Bačvanskoj ulici.

Prema njegovim riječima, Zoran je djevojčici rekao da bude dobra, ali i da će tata uskoro da dođe kod nje. Kako je Kurir pisao, sud je maloj Jani dao takozvanu otvorenu dozvolu za posjetu, odnosno mogućnost da u pratnji strica Miloša dolazi ocu u posjete po pravilniku Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

- Dijete, međutim, poslije prve posjete u novembru, njen privremeni staratelj nije dovodio, jer su stručnjaci Centra za socijalni rad procijenili da to nije dobro za Janu. Ipak, pošto joj je juče bio rođendan, a djevojčica je imala veliku želju da vidi oca, baš kao i on nju, ispunjena joj je ta želja - dodaje naš sagovornik.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.