x

Ceca i djeca zaboravili Arkana!

Pokojni komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan juče bi napunio 66 godina, a njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović, sin Veljko i kćerka Anastasija nisu se pojavili na Novom groblju, gdje je Arkan sahranjen, iako je ranijih godina dolazila sa punim korpama cvijeća!

Naime, pjevačica sa svojom porodicom i najbližim prijateljima gotovo svake godine dolazi na pomen pokojnom suprugu i obilježava dan kada je Ražnatović surovo ubijen. Međutim, Arkanov grob juče niko nije posjetio. Osamnaest godina nakon što je pjevačica na tragičan način izgubila supruga, koji je stradao u jednom beogradskom hotelu, gdje je ustreljen sa tri hica, ne krije da i dalje pati za njim, te i da su dijelili dobro i zlo i da je on bio muškarac koji ju je čuvao kao malo vode na dlanu.

Svake godine Svetlana obilježava godišnjicu njegove smrti i uvijek se trudi da prisutne prijatelje i medije koji se uvijek okupe u velikom broju dočeka kako dolikuje i posluži hranom i pićem, a djeca Veljko i Anastasija uvijek joj pomažu u svemu. Ipak, ove godine se porodica Ražnatović nije okupila da evocira uspomene na pokojnog Arkana. Ražnatovićeva grobno mjesto supruga posjećuje i kada se obilježavaju Zadušnice, pa tom prilikom nerijetko donese buket cvijeća i ostane da sjedi.

Iako se juče nije pojavila sa porodicom na groblju, to po svemu sudeći ne znači da neće možda danas otići ili do kraja nedjelje. Pjevačica je u više navrata zaobišla dane koji nose neke od godišnjica vezanih za pokojnog supruga jer je željela da izbjegne medije, pa se na groblju pojavi van datuma kada se godišnjica obilježava. Anastasija je juče na Instagram profilu objavljivala video-klipove pjesme u kojoj se pojavljuje njen drug frizer Stevan Radivojević, dok se Veljko takođe oglasio na društvenoj mreži fotografijom sa parkinga iz jednog marketa.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.