x

Detalji tragedije u porodici Borisa Tadića: RAZNIO SE MAGNUMOM - nije htio da bude na teretu!

Miodrag Radović (65), zet bivšeg predsjednika Srbije i lidera Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, ubio se navodno zbog teške i neizlječive bolesti od koje se liječio duži vremenski period.  

Kako Srpski telegraf saznaje, Radović nije želio više da bude na teretu svojoj porodici, pa se u nedjelju dovezao do Kule Nebojša u podnožju Kalemegdana i magnumom 357, za koji je imao dozvolu, pucao sebi u glavu!

- Dugo je bolovao i vjerovatno mu je bilo svega preko glave. Znao je da njegovoj bolesti nema lijeka, da neće moći nikada da se oporavi i da je pitanje koliko bi još živio. Pretpostavljamo da se na samoubistvo odlučio zato što je želio da sebi i svojoj porodici skrati muke. Prijateljima je govorio da ga muči to što je drugima na teretu, da teško podnosi čitavu situaciju, ali niko nije ni slutio da bi mogao da uradi to što je uradio - kažu sagovornici Srpskog telegrafa bliski porodici Radović.


Komšije iz zgrade u kojoj je živio Miodrag juče nisu bili raspoloženi da komentarišu ovu tragediju i uglavnom su nam govorili da su ga u posljednje vrijeme rijetko viđali.

- Čuli smo da je Miodrag bio bolestan, zbog toga smo ga slabo viđali. Nismo mogli ni da pretpostavimo da će dići ruku na sebe. On je bio jak čovjek koji je volio svoju porodicu i unuke - rekli su nam oni.

Podsjetimo, Radović se u nedjelju oko 13 sati dovezao do Kule Nebojša, gdje je parkirao svoj automobil fijat 500. Nekoliko minuta je sjedio u upaljenom vozilu, potom je izvadio pištolj, uperio ga sebi u glavu i povukao oroz.

Jedan od prolaznika koji je naišao ubrzo jeprimijetio da se vozač u automobilu ne pomijera i da mu je glava krvava. Odmah je obavijestio policiju i Hitnu pomoć, koji su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

- U ovom slučaju ništa nije bilo sumnjivo, pa se odmah isključila mogućnost da je neko drugi umiješan u smrt Tadićevog zeta. Utvrđeno je da je riječ o samoubistvu - dodaje naš sagovornik.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.