x

bezdušno

DETALJI VJEŠTAČENJA: Otkriveno šta je Zoran odradio odmah nakon Jeleninog ubistva!

Vještačenje mobilnog telefona Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), pjevačice „Granda“, kao i analiza baznih stanica, pokazali su da je Zoran neposredno poslije Jeleninog ubistva isključio telefon na nekoliko sati!

Kako „Alo!“ saznaje, vještačenja su nedvosmisleno pokazala da je Marjanović 2. aprila 2016. u periodu od 16. 49 do 17. 30, što se navodi kao vrijeme Jelenine smrti, bio na mjestu na kojem je sutradan nađen njen leš, a da se signal njegovog telefona izgubio nakon 17.30, što ukazuje na to da je ga je tada isključio.

- Analizom signala mobilnih telefona Zorana Marjanovića, njegove supruge, ali i ostalih članova porodice Marjanović, i upoređivanjem baznih stanica došlo se do toga da su se signali telefona svih članova porodice Marjanović izgubili nakon 17.30. To može da ukazuje na to da su i Zoran, ali i članovi njegove porodice, tada isključili svoje mobilne telefone, da bi ih nakon nekoliko sati ponovo uključili - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, Zoranov telefon je ponovo postao dostupan u trenutku kada je 2. aprila 2016. godine policiji prijavio da je njegova supruga nestala.

- Kada je ponovo uključio telefon, nešto poslije 19 sati, signal je pokazivao da se nalazi pored kanala u kojem je nađeno Jelenino tijelo - kaže izvor.

Kako objašnjava naš sagovornik, ovo veštačenje je ključni dokaz tužilaštva protiv Zorana Marjanovića.

- Tužilaštvo smatra da ima dovoljno dokaza protiv osumnjičenog Zorana, tako da će optužnica biti podignuta u narednih nekoliko dana. Vještačenja mobilnih telefona i baznih stanica bila su od presudnog značaja za istragu. Nedvosmisleno je utvrđeno da je Zoran bio pored Jelene u vrijeme ubistva, što je on sve vrijeme negirao, tvrdeći da se u kritično vrijeme nije odvajao od kćerke Jane – priča naš sagovornik i dodaje da je sumnjivo i to što je Zoran isključio mobilni telefon.

- Nije samo on isključio telefon, već su to učinili i članovi njegove porodice. To isključivanje mobilnih se desilo gotovo po automatizmu. Svi su u identično vrijeme postali nedostupni - kaže izvor.

On napominje da, osim vještačenjima telefona i baznih stanica, tužilaštvo raspolaže i neuropsihijatrijskim vještačenjem osumnjičenog, na osnovu kojeg se može zaključiti da je uračunljiva i izuzetno inteligentna osoba.

- Takođe, utvrđena su i poklapanja blata sa Zoranovih pantalona i Jelenine glave. Saslušano je više svjedoka i prikupljeno je dosta značajnih dokaza i činjenica, koji ukazuju na osnovanu sumnju da je Zoran počinilac ovog krivičnog djela - kaže sagovornik.

Podsjetimo, Zoran Marjanović je ispričao da je 2. aprila oko 15 sati sa suprugom i njihovom maloljetnom kćerkom otišao na nasip u Crvenki kako bi Jelena džogirala.

- Rekao je da je ostao sa kćerkom, a da je Jelena otišla da trči. Oko 16 sati je shvatio da Jelene nema i počeo je da je traži. Tada je alarmirao porodicu i prijatelje i počela je potraga - podsjeća naš izvor i dodaje da je Zoran sve vrijeme tvrdio da nije ubio svoju suprugu, da su se njih dvoje voljeli i da su bili izuzetno bliski.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.