x

skandal

Divljao po tržnom centru i restoranu: Milana Stankovića obezbjeđenje izbacilo jer nije htio da stavi masku!

Milan Stanković se prethodne nedjelje zbog svojih antivakserskih stavova našao u velikim problemima zbog kojih je bio na ivici fizičkog sukoba sa obezbjeđenjem jednog tržnog centra u Beogradu, ali i menadžerom popularnog restorana.

Kako Kurir saznaje od izvora koji su se našli u Stankovićevoj blizini, on je u tržnom centru "Ušće", u prodavnici jednog popularnog brenda, napravio scenu zbog toga što nije htio da nosi zaštitnu masku, koja je obavezna u svim objektima zatvorenog tipa. Dok je razgledao stvari, pjevaču, koga u prvi mah zbog duge kose i potpune promjene fizičkog izgleda niko nije prepoznao, prišao je jedan od pripadnika obezbjeđenja i ljubazno ga zamolio da stavi masku ili da izađe iz prodavnice.


On je odmah na to burno reagovao, počevši da se svađa i odbivši da stavi zaštitu na lice, vičući da on ne želi da "prihvati zlo koje su nam nametnule razne svjetske sile i sluge antihrista". Pošto je odbio da stavi masku, njega je obezbjeđenje ispratilo iz prodavnice, a on se glasno negodujući odmah uputio ka garaži, koja se nalazi u sklopu tržnog centra.


Ipak, da ovo Stankoviću nije prvi incident ovog tipa, svjedoči  još jedan izvor koji se našao s pjevačem u jednom restoranu u centru Beograda. Boravak u restoranima poslije 20 sati dozvoljen je isključivo osobama s kovid sertifikatom, a to Milan ne posjeduje. Međutim, on je odbio da izađe sa večere, tvrdeći da niko nema pravo da od njega traži propusnicu.


- Vikao je da on nikakve propusnice neće izvaditi, ni pokazivati. Nekoliko puta je ponovio da je svima ispran mozak i da više, ako treba, neće ni jesti, ali da na ucjene ne pristaje. Dok ga je obezbjeđenje izbacivalo iz restorana, bio je veoma neprijatan. Svi su bili šokirani ovim ponašanjem - ispričao  je izvor.

Podsjetimo, Stanković i njegova bivša djevojka Rada Manojlović već mjesecima na svojim društvenim mrežama vode kampanju protiv vakcinacije i pandemije koronavirusa, tvrdeći da je cijela priča teorija zavjere i da virus ne postoji, zbog čega ih je javnost više puta osudila.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.