x

DOROTEA IZNIJELA SVOJ STAV O SLOBI I KIJI, a onda je Adam POZELENIO kad je saznao šta misli o Luni! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima, Dorotea Jovanović, Marijana Zonjić i Adam Đogani su komentarisali ljubavni trougao koji je u prvoj sezoni ''Zadruge'' iznenadio javnost do te mjere da se o njima priča čak i mjesecima nakon kraja prve sezone. Kao Lunin brat i osoba koja javno simpatiše Doroteu pomno je slušao šta je mlada dizajnerka imala da kaže.

- Kija uopšte nije ispala žrtva tu, ona je ispala muško. Jedina osoba koja je kriva tu je Sloba. On je povrijedio te žene. Ponizio ih je javno. Luna je pogriješila jer je uradila to javno i bez mozga. U želji sa sačuva ono što voli, ona je pogriješila Kiju. Ona se zaljubila, zaljubljena glava ne vidi ništa - rekla je Dorotea, na šta se Adam nadovezao:


- Mene nije vidjela, a ne ženu. Ja da sam ušao u rijaliti i da sam rekao: "Nemoj Luna" ne bi me čula - dodao je Adam.


- Ja sam na Kijinom mjestu, ne bih smjela da uđem zbog njega, ja bi mu zagorčala život - govorila je Tea, ali ju je Adam presjekao pitanjem o njenoj izjavi da Luna ne dizajnira odjeću, već ima ženu koja to radi, a uz to je dodala da je čula za priče kako Luna preprodaje stvari kupljene u inostranstvu, nakon čega je ona odgovorila:


- Novinari su me namjerno pitali, ja sam samo rekla da ću svoje stvari dizajnirati. Ja sam arogantna i to je zvučalo tako kao prozivka, a nije - branila se Dorotea dok je Adam slušao.


Jovanovićeva je insistirala na tome da Adama uopšte ne gleda na njega kao brata Lune Đogani, već kao pojedinca. Pravdala se tako što je govorila da nikada ne bi na račun Đoganijeve sakupljala poene radi boljeg plasmana. 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.