x

Ispovijest Danijele Dimitrovske neće vas ostaviti ravnodušnim

Dosta sam ćutala, vrijeme je da kažem šta se desilo: Danijela Dimitrovska u suzama konačno otkrila razlog razvoda od Amidžića!

Sve otkako se razvela od Ognjena Amidžića bila je riješena da o tome ne govori u javnosti, ali baš zato je sve iznenadila ispovijest Danijele Dimitrovske koju je manekenka dala za najnoviju epizodu serijala "Na terapiji" Slavice Đukić Dejanović na "Blic" TV. 

Iz najave onoga što će publika tek imati priliku da pogleda, vidi se da je Danijela uplakana govorila o svim nepoznatim detaljima njenog razvoda, a dio toga otkriven je u trejleru za emisiju.


- Nikada mi nije bio cilj da se udam tek tako, ali kada se desila ljubav, željela sam da sebi napravim bajku. Kada ste dio bračne zajednice sve nekako dijelite na pola, ali onda kada odlučite da više ne želite da budete dio toga, onda imate osjećaj da morate ponovo da naučite na hodate. Ali moram da napomenem da je bilo puno kriza - glasi ispovijest Danijele Dimitrovske koje je takođe dodala detalj o svom odrastanju:


- Moram da napomenem da smo mi kao porodica veoma loše tada živjeli, materijalno - rekla je kroz suze Danijela a šta je sve otkrila u emotivnoj ispovijesti publika će uskoro moći da pogleda u cjelosti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.