x

Dugo su se borili za potomstvo, a sada su pokazali nasljednika: Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jeftić!

Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić proslavili su su u krugu najmilijih tridesetu godišnjicu braka, a fotografija sa ovog slavlja oduševila je njihove obožavaoce.

Naime, Bilja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi suprug Aca, ali i njihov sin jedinac Ivan, koji se rijetko sa njima pojavljuje u javnosti.

"30 godina braka, dvije moje najveće ljubavi", napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Slavlju je prisustvovala i voditeljka Suzana Mančić, Acina i Biljina kuma.

"Moji kumovi Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno", napisala je Suzana. 


Poznati pjevači nikada nisu skrivali koliko sreće im je donijelo rođenje Ivana, kojeg su čekali 10 godina, a Biljana je jednom prilikom ispričala kako se osjećala kada je saznala da će postati mama.

"Aca i ja smo bili u Gornjem Milanovcu kod njegovih roditelja. Meni je stalno bilo muka, nisam se dobro osjećala, ali sam to pripisivala stresu zbog bombardovanja. Sjećam se da smo sjedili sa svekrvom u kuhinji, i da mi se mnogo pilo pivo. Bila je samo jedna flaša, koju sam ja krišom uzela i sakrila. Valjda je to bio jedan od znakova da sam u drugom stanju, jer do tada nisam ni voljela pivo. Kada smo se vratili za Beograd, otišla sam na pregled i poslije nekoliko dana ljekar mi je javio da sam trudna. Aca je tad bio u kupatilu, a ja sam počela da plačem. Kada me je čuo kako plačem, istrčao je iz kupatila zabrinut da se nešto nije desilo. Tada sam mu rekla lijepu vijest. Bili smo neizmjerno sretni".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.