x

Evo gdje su bile Atina i Nika za vrijeme sahrane bake Divne! Kada je neutješna pjevačica počela da doziva majku zaplakali su i najhrabriji: Ovako je djecu spasila od potresnih scena!

Divna Karleuša sahranjena je danas, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju. Njena kćerka, pjevačica Jelena Karleuša, jedva je izdržala dan na nogama. Sve vrijeme je plakala i grabila se za vazduh, dok su joj najbliži pridržavali da se ne sruši.

Kako se navodi, kada je tužna vijest zavila njen dom u crno, JK je poslala kćerke Niku i Atinu kod Duškove sestre u Zrenjanin.

"Jelena je bila mnogo vezana za svoju mamu. Njih dvije su imale poseban odnos, te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša mnogo vremena provodile sa svojom bakom. Voljele su da budu sa njom, jer im je ona ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala da je najponosnija baka na svijetu jer ima divne unuke", rekao je dobro obaviješten izvor, pa nastavio:


"Zbog toga je Jelena odlučila da djecu bar na kratko skloni od svega, kako ne bi prisustvovale potresnim scenama, te planira koliko sutra da ode po njih".

Na sahrani i najhrabriji su zaplakali kada je uplakana Jelena pala  preko majčinog kovčega i dugo jecala, dozivajući je: "Mama, mama".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.