x

tuga

Evo šta je učenik uradio prije skoka kroz prozor škole! Đaci o tragediji u Kačarevu: Ne znam kako ću obrisati tu sliku iz glave!

Učenici Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu kraj Pančeva su u potpunom šoku nakon što je danas njihov vršnjak stradao kada je skočio sa drugog sprata škole.

Kako je rekla majka jednog od učenika OŠ „Žarko Zrenjanin“, djeca su u šoku i vrištala su kada se desila tragedija, a nastave u školi neće biti do kraja ove nedjelje.

„On je iz drugog odjeljenja. Čuli smo da se nešto desilo. Pogledala sam kroz prozor i vidjela ga kako leži na travi. Poslije su došli inspektori i Hitna pomoć. Pustili su nas ranije iz škole. Najgore mi je što ne znam kako ću izbrisati tu sliku iz glave“, rekla je jedna učenica škole.


Vršnjaci stradalog dječaka opisuju kao tipičnog za svoje godine, koji nije bio ni potpuno miran, ali ni previše problematičan i kažu da nije nije pravio nikakve incidente.

Prema prvim informacijama, dječak je  bio sa majkom kod direktorke škole zbog kašnjenja, a potom je normalno otišao na čas njemačkog.


U jednom trenutku je udario glavom o klupu, ali mu je nastavnica prišla i smirila ga.

Dječak je bio miran do kraja časa, a kada je zvonilo, po priči njegovih drugova iz razreda, on je skočio prvo na klupu a potom je skočio kroz prozor.


Kako se nezvanično saznaje, tijelo je upućeno na Institut za sudsku medicinu gdje treba da bude obavljena obdukcija.

Prema pričama mještana, otac stradalog dječaka dosta zbog posla boravi u inostranstvu.

..

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.