x

Idem sa Anom Korać u Tursku da uradim botoks! Ulažem sama, nemam dekicu: Matora mijenja život iz korijena!

Jovana Tomić Matora pojavila se u nesvakidašnjem izdanju u emisiji. Bivša rijaliti učesnica obukla je haljinu, stavila periku i našminkala se i mnoge začudila, a onda otkrila šta planira.

"U posljednjem trenutku Matora je otkazala gostovanje, nije se javljala na telefon, a ugovor joj je i dalje aktuelan, pa pretpostavljam da će snositi neke posljednice. Umjesto nje došla je jedna djevojka Jovana Tomić", rekao je voditelj.


"Eto, pobjednica investira u sebe, pa mogu i ja, lijepa sam djevojka, što da ne? Uživam i prelijepo se osjećam večeras. Svakog dana se osjećam sve ženstvenije, imam potrebu to da pokažem. Možda narod u meni prepozna nešto što je vidio u pobjednicama. Šta fali biti gospođetina k..većetina? Narod ne treba da se sažali na mene kao što se sažalio na pobjednicu. Radim botokse, pedikir, manikir... Sama ulažem u sebe, ne postoji dekica, ima jedan dečko koji mi je simpatičan. Krenuću polako, ali sigurnim koracima. Ići ću sa Anči (Ana Korać) u Tursku da sve uradim. Vratiću se na treninge, vježbaću, David će mi pomoći", rekla je Matora u "Narod pita".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.