x

povukao se

Imao najžešći s.ks u rijalitiju, živio na socijali od 700 eura: Čupo Kalač poslije Jelene Golubović nestao, evo gdje je sad i šta radi!

Čupo Kalač, koji je za sebe govorio da je prvenstveno muzičar, pa tek onda kamiondžija, našoj javnosti je postao prvo poznat kao menadžer i prijatelj Ekrema Jevrića, koji je preminuo 2016. godine, a onda i po svojoj ekscentričnoj vezi sa rediteljkom i rijaliti učesnicom Jelenom Golubović.

Naime, tokom Farme 5 Jelena i Čupo imali su žestoku akciju, poslije koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je poslije te akcije u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni prenio informacije iz spoljašnjeg svijeta zbog čega je bio diskvalifikovan. Zaprosio ju je u emisiji u kojoj je proglašena za pobjednicu „Farme“. Ljubav nije trajala dugo, a ponovo su se sreli u rijalitiju Parovi, gdje su jedno drugo „častili“ mnogobrojnim uvredama i iznosili su stvari koje su vezane za njihov intimni život.


Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga 6, prije nekog vremena za Kurir je rekla da o bivšem vjereniku nikad ne misli.

"Čupo je za mene prošlost, ne znam ko je taj čovjek. On je sada, koliko znam, u Švedskoj, nit me zanima niti me je briga šta je i gdje je. On je za mene davna prošlost, nema potrebe da ga spominje", rekla je za Kurir tada.


I muzičar, poslije učešća u „Parovima“ i veze sa Jelenom Golubović, povukao se iz domaće javnosti, i o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna. Ono što je poznato jeste da se oženio, da živi u švedskom gradu Geteborg. A sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pjevač ima troje djece i živi povučen porodičan život.


Ono što je ostalo zabilježeno u medijima jeste da se šuškalo da Čupo živi od socijalne pomoći koja iznosi 700 eura i poneke tezge koju ugovori, a njegove tvrdnje da je vlasnik firme i 20 kamiona ispostavile su se kao neistina.

Nedavno se za Kurir oglasio i otkrio kako živi.


- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam kćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovjek na svijetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se miješa u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - kaže Čupo za Kurir.

.

..

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.