x

biće belaja

Irma Sejranić ulazi u Zadrugu da otkrije aferu sa Topalkom: Sve će ispričati o njihovom odnosu!

Irma Sejranić biće kao učesnik pete sezone Zadruge i pred milionskim auditorijumom otkriće sve o ljubavnoj aferi sa oženjenim Milanom Topalkovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pjesmu. Navodno, kako smo čuli, njih dvoje viđali su se tokom njihove saradnje 2018. godine.

To je bilo nakon Irminog učešća u Parovima, nakon čega je ona poželjela da postane pjevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pjesme objavila još nekoliko. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspjela da smuva oženjenog kolegu.


Njih dvoje navodno se se viđali neko vrijeme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povrijedilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u Zadrugu i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.


Do Irme nismo uspjeli da dođemo jer, kako smo čuli, ona je već u karantinu pred ulazak u rijaliti. Pozvali smo i Topalka kako bi nam prokomenatarisao priče da je bio u vezi sa dosta mlađom koleginicomm javlja Kurir.


- Ne vjerujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gdje će ona onako mlada i lijepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! - kroz smijeh je započeo Topalko, pa nastavio: - Mi smo snimili duet 2018. godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mjestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi - ispričao je pjevač za Kurir.

Irma je ranije bila u vezi sa Bubom Korelijem, a za njihov odnos je rekla da je bio turbulentan i da je trajao oko pet mjeseci.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.