x

IZGUBILA JE MNOGO KRVI, UDARALA JE PIKSLOM U GLAVU: Majka Miljane Kulić u suzama o napadu na kćerku (16)!

Šesnaestogodišnja Ana Kulić sinoć je doživjela pravu neprijatnost, najblaže rečeno. Najmlađa sestra Miljane Kulić napadnuta je u stanu u kom je bila sa svojim društvom i tom prilikom devetnaestogodišnja djevojka povrijedila joj je glavu zbog čega je izgubila mnogo krvi.

Marija Kulić, majka djevojčice je opisala šta se desilo.

- Jeste, ona je sinoć sjedila sa društvom u jednom stanu i odjednom je tu uletjela ta djevojka koja ima 19 godina, starija je od Ane i koja je tu došla sa majkom. Vrata od stana su bila otključana. Ona ju je udarila u glavu pikslom i Ana je izgubila mnogo krvi. Ona sada spava, a poslije treba da odemo kod ljekara da vidimo da li treba da primi još neku vakcinu - rekla je vidno uznemirena Marija za Pink.rs.


- Mnogo krvi je izgubila, pogođen joj je neki nerv i skroz je bila krvava kad sam je vidjela. Ja sam se zabrinula i pitala sam doktora da li treba da joj nadokande tu izgubljenu krv. Ona ima dugu kosu i skroz je bila krvava i provela je četiri sata u Hitnoj i ljekar mi je rekao da je došla samo minut kasnije, ne bi bilo dobro. Mi smo pretrnuli od straha zbog svega i ne bismo voljeli da Miljana to sazna jer je trudna pa da se ne potresa - istakla je Miljanina mama.

Marija Kulić se nada da će se Ana oporaviti brzo i zaboraviti ovu neprijatnost:

- Ana sada mora da miruje i odmara se, neće moći u školu da ide nedjelju dana i propustiće gradivo, ali njeno zdravlje je na prvom mjestu. Stvarno ne znamo koji je razlog za ovako brutalan napad, a ni ne postoji opravdanje za ovako nešto .

Marija je za otkrila i da ovoj djevojci nije prvi put da ispoljava agresivno ponašanje.

- Poslije sam se ja čula sa ocem od jednog momka iz Aninog društva koji je bio sa tom djevojkom u vezi i on mi je rekao da je ta djevojka i kod njih tako uletjela kad su raskinuli i napravila haos u stanu. Taj čovjek mi kaže da je oni tad nisu prijavili i sad se kaje što nisu jer možda do ovoga ne bi došlo - rekla je Miljanina mama.

Marija Kulić nam je za kraj razgovora rekla i da bi policija trebalo da podnese krivičnu prijavu, a ako se to ne desi, oni će pokrenuti postupak privatno.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.