x

Jala Brat uz vatromet i tortu na tri sprata proslavio rođendan! (VIDEO)

Jala Brat danas slavi 32 rođendan. Njemu je u ponoć priređeno rođendansko iznenađenje u vidu vatrometa, da bi danas slavio uz trospratnu tortu, gdje je upečatljiv logo njegove produkcije kuće "Imperia". Naravno, uz njega su cijelo vrijeme najbolji prijatelj i saradnik Buba Corelli, te supruga Alma, koji su ostavili emotivne čestitke na Instagramu. 


- Na ovoj slici smo se prvi put nasmijali, ti i ja, skupa (sa starim zubima). Od dana kada smo se upoznali, pa do sada sve se promijenilo osim onog najbitnijeg, a to je da si brat moj i, iskreno, ja ne bih bio tu gdje jesam danas da nije bilo tebe - počeo je Buba.


''Svi su danas uz nas dok slavimo pobjede, a kada smo brojali poraze, nekako smo uvijek bili tu samo ti i ja - vidim tebe kad se gledam u ogledalu... Kažu da se pravi prijatelji u nevolji poznaju, ako je tako, onda si ti jedini pravi prijatelj kojeg imam, jer kad su mi maltene svi okrenuli leđa, ti si i dalje bio tu za mene. Hvala ti što nisi digao ruke od mene... Dužnik sam ti za cijeli život, a ti znaš zašto'', nastavio je Buba.


- Svi misle da nas poznaju, a samo mi znamo koliko nam je trebalo truda i rada da dospijemo do ovog gdje smo sada, kao i to gdje ćemo tek biti! Volim te najviše na svijetu sa svim tvojim vrlinama i manama i, molim te, ostani zauvijek to što jesi... "Nekad bitka je preča nego cijeli rat, nekad armija nije što je jedan brat'' - završio je reper.

A ovu poruku je ostavila njegova izabranica: 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.