x

Jelena Karleuša u lošem stanju: Ljekari preduzeli hitne mjere, ne znaju kako će izdržati Divninu sahranu!

Sahrana Divni Karleuši, poznatoj radijskoj voditeljki i majci Jelene Karleuše, biže odžana u srijedu, 6. marta u 15:30 sati na Novom bežanijskom groblju. Pjevačica je u jako lošem stanju od kako je saznala za vijest, a njeni najbliži plaše se kako će izdržati na groblju.

Jelena ne može da se pomiri sa tim da njene majke više nema. Ko god od prijatelje i kolega dođe u kuću da joj izjavi saučešće, pjevačica samo ćuti i nepomično gleda u jednu tačku. Zbog tragedije, pjevačica je sa svojim menadžmentom otkazala sve nastupe u narednih šest mjeseci.

- Jelena je slomljena, ali u bukvalnom smislu te riječi. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomijera se i samo želi da se ova čitava agonija što prije završi - dodaje dobro obaviješten izvor, i dodaje:


- Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj je ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lijekovima za smirenje. Kako je tim ljekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra prije sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila - završio je izvor.


Podsjetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu. Jelena je najtužniju vijest saznala na aerodromu, po povratku iz Austrije gdje je veče prije toga imala nastup. Ona se sa majkom čula izvijesno vrijeme prije nego što je preminula, i tom prilikom ništa nije ukazivalo na kobni ishod, jer je nekadašnja novinarka bila raspoložena kao i obično. Uprkos tome, Jelena je doživjela šok kada su joj saopštili da njene majke više nema, a od tada je na lijekovima i jako teško sve podnosi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.