x

haos

Jovana Tomić raskrinkala Stankovićevu i Crnogorca! Matora: Vladimir je j.... Sanju u našem krevetu!

Jovana Tomić Matora otkrila je da su njena bivša djevojka Sanja Stanković i Vladimir Tomović imali s.ks, i to ni manje ni više nego u stanu u kome su njih dvije živjele i u njihovom krevetu, koji su zajedno birale i u kome su nekada i one bile intimne.

- Vladimir je j...o Sanju u našem krevetu. To mi je on priznao. Rekao mi je da je slao k...c Sanji, a ona je njemu poslala adresu našeg stana. Znao je gdje je Sanjin stan jer mu je slala adresu da dođe, i koji auto je parkiran i sve je bilo dogovoreno za s.ks, meni je krivo jer smo u tom stanu nas dvije živjele - sasula je Matora i otkrila da su Vladimir i Stankovićeva imali s.ks u njenom stanu, u krevetu u kom su njih dvije spavale.


- Vladimir mi je slao eksplicitne slike i video, ali za to niko nije znao i ja nemam skrinšotove, kao i on. Jovana je dobila te poruke u dukserici i nije mi problem da ja sve kažem. Molim te, ženo, da me ostaviš na miru, neću više da budem s tobom! A njen muž, od te djevojke koju ona spominje, me je muvao prije "Zadruge". Vladimire, da li sam te ja zvala na s.ks? - pokušala je da se odbrani Sanja, ali Tomović ju je još više ukopao:


- Nisi me zvala na s.ks, ali si mi slala slike u brushalteru, kunem se, u crnom, čipkastom, sanjao sam to od početka 50 puta, ja se ovdje ne vodim pitanjima gledalaca, ne vodim se uputama spolja i morate da znate da je rijaliti začarani krug! Ja sam na Matorinoj strani! Da je aludiralo na muvanje, jeste, poziv za s.ks nije bio. Ali ako nastaviš da me nazivaš raznim imenima, moraću sve da kažem, pa kud puklo da puklo. Kako bih ja inače znao adresu Sanjinog stana ako mi je ona nije poslala, nije sigurno preko "Paparaco lova"!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.