x

Karleuša od stresa i šoka pada u nesvijest, mora da pije jake lijekove za smirenje: Smrt majke Divne ju je razorila, ovako reaguje kada joj izjave saučešće!

Jelena Karleuša ne može da dođe sebi od kada joj je majka Divna umrla 3. marta, poslije čega je i otkazala sve nastupe u sljedećih 6 mjeseci.

Pjevačica se poslije smrti majke ne smiruje i plače sve vrijeme, zbog čega mora da pije i veliku dozu lijekova za smirenje. Ona je u više navrata isticala kako je bila veoma vezana za svoju majku.


"To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svijesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvijest, ali je sve vrijeme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće", rekao je izvor.


Jelena je preblijedila i kada neko dođe da izjavi saučešće, dočeka ga u dnevnoj sobi, ali ne govori mnogo sa drugima. Sve vrijeme joj je velika podrška Divnina rođena sestra Danijela Dmitrović, a uskoro će joj se pridružiti muž Duško Tošić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.