x

Komemoracija Divni Karleuši: Ožalošćena JK crnim velom krije lice, ušla na sporedni ulaz, a od tuge za majkom odsjekla kosu!

Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedjelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 sati, a sahrana je na Novom bežanijskom groblju u 14.30.

Jelena je u zgradu Radio Beograda ušla na sporedni ulaz, dok je Duško Tošič zajedno sa Jovanom ušao na glavni ulaz. Pop diva je na komemoraciju stigla sva u crnom, na glavi je nosila veo, a svi su primijetili da je skroz odsjekla kosu.

Na komemoraciju su zajedno krenuli Jelena Karleuša, koja je crnim velom prekrila lice, i Duško Tošić sa svojim najbližim saradnicima.


U zgradu Radio Beograd stižu kolege i prijatelji kako bi se poslednji put oprostili od Divne, a među prvima je stigla Vesna Zmijanac, zatim Snežana Đurišić. Lepa Lukić, Boki 13...

Porodica radijske voditeljke Divne Karleuše odlučila je da će je ispratiti uz pjesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će osim ove odsvirati još neke pjesme.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.