x

ludilo mozga

Komšije PRESTRAVLJENE: U kuću Marjanovića stigao čovjek iz Bosne, ima samo JEDAN ZADATAK?

Porodica Marjanović, nakon produžetka pritvora Zoranu, koji se sumnjiči da je usmrtio suprugu Jelenu, angažovala je, kako tvrdi Kurir, izvijesnog čoveka iz Bosne i Hercegovine, koji ima zadatak da istera mračne sile iz njihovog porodičnog doma u Borči i donese im mir i spokoj.

Kako je ispričao izvor koji je želio da ostane anoniman, uz komentar "da ne želi da mu nešto uvračaju", Marjanovići su nakon niza nesrećnih događaja u porodici pomislili da im neko vrača, pa su odlučili da se oslobode negativne energije.

- Nakon Jelenine smrti i Zoranovog hapšenja zbog ubistva, Vladimir, Zorica i mlađi sin Miloš posumnjali su da im neko vrača i baje, pa su dugo tražili nekoga da im skine crnu magiju! Nakon potrage, odlučili su se za čovjeka koji navodno ima moć da mračne sile istjera iz kuće. Ovo je strašno, umjesto da žale Jelenu, oni se bave vračanjem i istjeruju sile koje su sami navukli – kaže zaprepašteni sagovornik.

On navodi da su Marjanoviči u Borči poznati kao porodica sklona paranormalnom, ali da je ovaj potez izazvao veliki nemir kod njihovih poznanika.

- Ljudi su davno u velikom broju posjećivali Zoricu koja je liječila bioenergijom. Međutim, dovođenje takvog čovjeka, koji je navodno hodža, u Borču i istjerivanje đavola iz kuće zaista je prevazišlo svaku mjeru.

Podsjetimo, nakon Jelenine smrti, saznalo se da svekrva Zorica liječi ljude bioenergijom. Međutim, od ubistva u Crvenki, Marjanovićka se više nije bavila bioenergijom, a čak je uslovno osuđena zbog nadriljekarstva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.