x

obavili sve u tajnosti

Luna i Marko rekli Da i pred Bogom: Miljković potvrdio da su se vjenčali u crkvi van Beograda!

Trudna Luna Đogani i Marko Miljković 16. maja stali su na ludi kamen u opštini Rakovica, a juče je bilo i crkveno vjenčanje, u crkvi van Beograda.

Nekadašnji rijaliti par nije želio da javnost zna za crkveno vjenčanje, pa su ceremoniju obavili van Beograda. Marko i Luna nisu se oglašavali ovim povodom ni na Instagramu.

Ekipa Kurira pozvala je Marka Miljkovića da čestita i na crkvenom vjenčanju:


- Hvala puno, vidjećete večeras - rekao je Miljković i najavio snimke na kojima je ispraćeno njihovo vjenčanje. 

Podsjetimo, Luna je na opštinskom vjenčanju nosila crnu haljinu i bijeli sako, a sve je upotpunila dugačkim repom, dok je Marko nosio farmerke i sako. Luna je dan poslije opštinskog vjenčanja otkrila kako se osjeća.


"Dobro sam. Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko vjenčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično koliko mogu sad u ovom stanju da budem, juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kući. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, vjenčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica", rekla je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.