x

Mali Željko ne prepoznaje Miljanu i ne gleda je kao majku, a evo šta se desilo sa Zolom!

Miljana Kulić nedavno je raskinula sa rijaliti dečkom Lazarom Čolićem Zolom, optuživši ga da ga je zatekla kako ušmrkava k.kain u njenom domu u Nišu, zbog čega ga je istjerala.

Njih dvoje su nekoliko dana prije toga diskvalifikovani iz "Zadruge 3", a od incidenta, Zola je nestao - nema ga na društvenim mrežama (ne zna se da li je Instagram profil ugašen ili privremeno sakriven, dok je njegov i Miljanin Jutjub kanal ugašen), ne oglašava se u medijima, a ni Miksi ga nije spominjala.

U sinoćnjem lajvu na Instagramu, Nišlijka je ponovo izbjegavala da govori o Čoliću, ali je indirektno pričala o njemu, šta joj se dešavalo poslije četvrtka i raskida i požalila se da je pogriješila što je zbog njega pristala da prije vremena izađe iz šimanovačkog šoua. Takođe, ona je otkrila da je njen sin ispaštao zbog toga što je ona bila nesrećna u vezi sa Lazarom.


- Napravila sam najveću glupost što sam izašla iz "Zadruge 3", kao najveća budala dva mjeseca pred kraj. Ipak, postala sam svjesna sebe, da sam živjela nestvaran život, da je to ostavilo psihičke posljedice. Imala sam po ugovoru koliko moram da učestvujem u programu, te nisam mogla da budem 24 sata sa Željkom. Nisam brinula o njemu fizički, veći pretežno samo u mislima iako sam nerijetko napuštala program da odem da vidim kao je. Sada želim da to vrijeme nadoknadim i da se naviknem na njega i da vremenom shvatim da sam ja tom malom anđelu majka (iako sam toga svjesna, ali moram to bolje da osjetim) - započela je Kulićeva i potom objasnila kako se osjeća nakon raskida sa Zolom:


- Mene je ubijalo u pojam što sam bila u rijalitiju i nisam vrijeme provodila sa sinom i kao da nisam mogla da povjerujem da ja, doskora djevojčica, imam tako zlatno dijete. Kao da to sanjam, da to nije moguće, da to dijete nije moje. Iako sam svega toga bila svjesna, naravno. Zato sam do četvrtka, znate šta se tada desilo (raskid sa Čolićem), bila tužna i to je moje dijete osjećalo. To se promijenilo i moj sin sada osjeća moju sreću, zadovoljan je i nije tužan.


Da sam nastavila da živim životom kojim sam živjela do četvrtka, ova pjesma bi bila moja autobiografska. Ali ipak svako bira svoj put i sreću - rekla je ona i zapjevala Cecinu pjesmu "Šteta za mene":

- Stvarno šteta za mene, a mogla sam ja da budem sve, a nisam, šteta je. Svi su hjteli mi dobro, a ja sam birala za sebe samu najgore, šteta je, šteta je, šteta za mene, što znala sam da sklonim se, drugom da krene. Ma, ne voliš ti mene - posvetila je ona Zoli Cecinu numeru.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.