x

oštra

Marija Šerifović o novim pjevačima: Ko ne zna da pjeva neka se zaposli u pekari, a ne da nas maltretira!

Pjevačica Marija Šerifović stigla je na Grand, kako bi prisustvovala snimanju prve epizode nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Uvijek dobro raspoložena, Marija je prije početka snimanja govorila za medije, kada je prokomentarisala da li joj nedostaju kolege iz žirija.

- Prvih 60 minuta će mi prijati druženje sa njima, onda kreće agonija. Trudim se da budem objektivna, a što sam starija sve u neku težu i težu babu rastem. Generalno sam umorna zbog svega što slušam, čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava, nije zdravo - istakla je Šerifovićeva, pa prokomentarisala da ove godine takmičari neće lako prolaziti u drugi krug.


Foto: Telegraf.rs

- U ovoj zemlji svi hoće da pjevaju, pa ako ne znaš da pjevaš idi uči neku školu, zaposli se u pekari... Prije smo ih puštali, kao ma hajde... Šta 'ajde? Ako ne znaš da pjevaš, nemoj da nas maltretiraš. Meni je to stvarno nevjerovatno. Šta je tu toliko interesantno, valjda ta brza popularnost, želja da svi budu u medijima, to sve ode bestraga - poručila je Marija.


Inače, njena majka Verica napunila je 60 godina, a Marija joj je u ponoć napravila iznenađenje.

- Nije očekivala baš zato što sam zauzeta, ali na nekim mjestima morate biti u pravo vrijeme. Iznenadila se, srećna je, zadovoljna. Veki je napunila svojih 60 i kao jedna srećna penzionerka je to dočekala. Ja je obožavam, želim joj da gura i dalje - priča Šerifovićeva.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.