x

razbijesniila javnost

Matora od Zadruge uzela 500.000 eura: Jovana otkrila detalje ugovora, na izlaske pukla čak 60.000 eura!

Filip Car pričao je sa Lazarom Čolićem Zolom o novcu i troškovima, a onda im se pridružila i Jovana Tomić Matora.

Matora je otkrila koliko je zaradila od šest sezona i učešća u rijaliti programu "Zadruga", pa je samim tim otkrila detalje iz ugovora koji su strogo povjerljivi.

- Ovdje je jako skupo. Kad izađeš moraš da počastiš prijatelje, kupiš im nešto. Onda se spremiš za rijaliti, kupiš garderobu. Moraš da ostaviš pare da ti se organizuje rođendan i sve ostalo.


- O četvrtoj sezoni da ne pričam, tu sam bio osakaćen skroz, ne samo što sam izašao sa nulom, već sam izašao bez parfema, naočara, da ne pričam koliko to košta. Moji su tada potrošili brdo para na mene, svi rade, u kreditima su. Kad izađeš iz Zadruge ljudi misle da si milioner - rekao je Car, a onda se nadovezala Matora.


- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić. 8000 eura za nedjelju dana prosječno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 eura za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da vjerujem da sam 60.000 eura potrošila na izlaske - rekla je Matora.

"Kad bi imali platu od 40.000 dinara drugačije bi gledali na život", "Oni vani ne znaju ni jedan euro napraviti", "lažu za sve pare", samo su neki od komentara ispod videa.

.

.

.

..

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.