x

Moja draga je chef - novi kulinarski show na OBN TV u kojem se natjecaju ljubavni parovi!

Sve više muškaraca odlično se snalazi u kuhinji, i ne stide se da to pokažu. Znaju, naime, da će im umijeće pokazano u kuhinji olakšati put do ženskog srca. Budite uz novi cooking show "Moja draga je chef" OBN TV u nedjelju 2.juna od 19:55 sati!

.


Voditelj emisije "Moja draga je chef" je omiljeni TV kuhar Vjeko Kramer. Njegov je zadatak u showu diskretan. On skuha jelo i servira ga na tanjur prekriven metalnim zvonom. Pokaže ga našim damama i detaljno im objasni recept. One potom navode svoje dečke iz posebnih sobica da naprave isto takvo jelo. Na kraju showa Vjeko daje i svoje ocjene, koje se zbrajaju sa ocjenama dama, i dobijamo pobjednika emisije. On voli reći da je ovdje samo posrednik, ali sami ćete se uvjeriti je li tako u nedjelju u 19:55 na OBN-u .

Još uvijek stoji poziv da se kao par prijavite u najbolji kulinarski show ikada #mojadragajechef. Od 02. juna/lipnja počinju premijerne epizode i zabava je zagarantirana, kako gledateljima tako i natjecateljima.


Više o emisiji: 

„Moja draga je chef“ je kulinarski show u kojem će se natjecati ljubavni parovi koji će kuhati na potpuno novi, na našim prostorima neviđeni, način. Bit će to najbolji kulinarski show koji ste gledali do sada, sa puno smijeha, akcije i životne energije. Riječ je o licenciranoj emisiji koja se već prikazivala u mnogim zemljama Evrope i svijeta sa velikom uspjehom. Muškarci kuhaju po instrukcijama dama na neviđeno i za to će biti ocijenjeni. Dame zapovijedaju iz posebnih prostorija cijelom akcijom, a poslije zavezanih očiju ocjenjuju spremljenu hranu. Spektakl je zagarantiran jer čim muškarci na bilo koji način u javnosti moraju priznati ženama da su u pravu, to mora dovesti do komičnih situacija.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.