NAJVEĆI HIT U BIH „JA, MAHALUŠA“ U TUZLI 22. MAJA

22.05.2015 18:00
najveci-hit-u-bih-ja-mahalusa-u-tuzli-22-maja-main

U Narodnom pozorištu Tuzla, u petak, 22. maja, oni koji nisu uspjeli pogledati ovu hit komediju, imaju priliku da uživaju u „mahalanju“ koje donosi osmijeh na lice, razgaljuje i propituje na duhovit način današnju stvarnost u muško-ženskim odnosima. I vide nenadmašnu Nelu Đenisijević i neodoljivog Nenada Tešića u svojoj zamamnoj i rasplesanoj igri na daskama koje život znače.

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike i plesne tačke.

„Ja, mahaluša“ je kultna komedija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer obrađuje fenomene svakodnevnice ( sponzorstvo, s kim u brak, klimaks, nevjeru, papučarstvo, seks za jednu noć i nevinost) na komičan način.

 

Nastala je prema bestseleru naše najtiražnije spisateljice Indire Kučuk Sorguč. Do sada je izvedena 160 puta i punila je dvorane širom zemlje, Regije i svijeta. Od premijere 17. marta 2011. do danas gledalo ju je oko 100 hiljada posjetitelja.  

Ulaznice se mogu rezervirati na blagajni Narodnog pozorišta Tuzla.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.