x

Nakon nekoliko godina tišine, Danijela Vranić otvoreno o odnosu sa žestokim momcima: Sa Mišom Bananom me je spojila Ana Nikolić, Darko Šarić je divna duša!

Pjevačica Danijela Vranić, nakon što se povukla iz javnog života, odlučila je da otvori dušu za domaće medije i progovori o odnosima sa žestokim momcima, svom hapšenju i razlogu nestanka s estrade.

Uz glas i stas čuvene kraljice splavova mnogi opaki momci su uživali do zore, a nju kao pjevačicu jako poštovali. Danijela priznaje da je uvažavanje bilo obostrano, a da je zahvaljujući njima postala ono što jeste.

- Bila sam njihova miljenica, ali bili su i oni moji, to su bili moji gosti i to sam poštovala jer bez njih ne bih bila ovo što jesam, takvo je vrijeme bilo - priznaje pjevačica i dodaje da su je tokom karijere povezivali sa mnogim muškarcima.

- Eto, povezivali su me sa Kosmajcem, a ja čovjeka i ne poznajem. Mišu Bananu znam samo preko Ane Nikolić, a što se tiče Šarića, njega poznajem i on mi je drugar, što vrlo ponosno mogu da kažem bez obzira na to što su se mnogi povukli. Ne stidim se svojih prijatelja, a Darko je zaista osoba sa divnom dušom - priznaje pjevačica.


Vranićeva otkriva da nije bila prijateljica Milorada Ulemeka Legije, kako se pričalo.

- Poznavali smo se samo kroz svirke i eto iz noćnog provoda, nismo bili prijatelji. Galantan je čovjek. Poznajem ga samo kao gosta s svojih nastupa - objašnjava Danijela.

Jedan od razloga povlačenja popularne pjevačice sa javne scene jeste pisanje medija o njenom privođenju zbog alkoholisanog stanja.

- Više činjenica je mene navelo da prekinem karijeru, ali, eto, da kažem, to hapšenje i pompa koja je podignuta oko svega me je najviše i pogodila. Nisam više imala snage - ističe Vranićeva za Telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.