x

NAŠ PJEVAČ ĆUTAO 8 MJESECI, A SAD POKAZAO LUNIN ŠOK SMS! Muvala ga DOK je bio s djevojkom: BRIGA ME ZA NJU!

Nešto više od dvije nedjelje ostalo je do kraja rijalitija "Zadruga". Uzbudljiva dešavanja u trouglu Kristina Kija Kockar - Sloba Radanović - Luna Đogani, koja su u centru pažnje šoua u Šimanovcima, ulaze u gotovo nezamislivu završnicu. Svi se pitaju koga će pjevač iz Zrenjanina odabrati na kraju - još uvijek zakonitu suprugu ili ljubavnicu. Ili nijednu od njih dvije! Stvar je još zamršenija ako se zna da je danas godišnjica crkvenog braka Kije i Slobe, a produkcija im je dozvolila da taj datum obilježe.

Gledaoci "Zadruge" naveliko raspravljaju o tome ko je u pravu u zaraćenim stranama - Kockareva ili Đoganijeva. Jedni tvrde da Radanovićeva preljuba nije za osudu jer je njegov brak navodno bio samo mrtvo slovo na papiru i podržavaju Lunu. Suprotni tabor, Kijini fanovi, tvrdi kako je takav postupak nedopustiv i da je brak svetinja. Zato su uz Kristinu i bodre je da istjera pravdu na imanju u Šimanovcima.

U toj priči, postavlja se pitanje koja je uloga modne blogerke. Jedni tvrde da je ona zapravo najveći gubitnik rijalitija i da je zbog mladosti i naivnosti prošla kao bosa po trnju. Drugi pak navode da ni ona nije naivna i da je i sama kriva što se sada nalazi u takvoj poziciji jer je akterka preljube. U tom tumačenju, novo svjetlo na dešavanja baca mladi beogradski reper Limma koji je riješio da poslije osam mjeseci "Zadruge" otkrije kakvo je iskustvo imao sa Lunom u noćnom provodu.

Đoganija mu se nabacivala, a kako kaže reper u usponu, nikakva prepreka joj nije bila činjenica da je pored njega stajala njegova djevojka. Naprotiv! Rekla je da je ona ne interesuje, jer ga ona želi.

- Da je nisam odbio postao bih Sloba Radanović prije Slobe Radanovića. I mene je startovala iako je znala da sam u vezi. Što je još gore, moja tadašnja djevojka je tada bila sa mnom, a ona je bila izuzetno navalentna. Desilo se to prije nepune dvije godine na jednom beogradskom splavu. Ona me je stalno gledala i pokušavala da stupi u kontakt. Prije toga sam vidio da mi masovno lajkuje slike na Instagramu. Prolazila je stalno pored mene, pokušavala da se očeše ne bih li je primijetio. Pošto nisam htio ništa s njom, pogotovo jer sam bio sa djevojkom, samo sam je kulirao. Na kraju je bukvalno došla do mene, dohvatila me i rekla: "Hej, zar ti mene ne primjećuješ?". Odogovorio sam joj da nije u redu da se tako ponaša jer sam sa djevojkom, a ona mi je dobacila "da je baš briga za nju, da mi možemo da budemo i mimo djevojke i da je ona valjda važnija". Ali sam je iskulirao - započinje Limma priču za portal "SrbijaDanas.com".


Međutim, kako kaže mladi reper, Luna tu nije odustajala. Riješila je da ga kontaktira i preko privatnih poruka na Instagramu, a tu prepisku Limma je ekskluzivno pokazao za portal "SrbijaDanas.com".

- Želim te, boli me uho za tvoju djevojku. Totalno je sve nebitno jer ti mene zanimaš više nego bilo ko i ne budi glup - poslala mu je Luna nakon svega poruku na Instagramu, a odgovor je bio isti:

- Daj, dokle više? Rekao sam ti lepo da nisam zainteresovan. Hvala na ponudi - izričit je bio Limma.

- OK, glumi frajera... I još jednom, glup si, ne znaš šta si propustio - samouvjerena je na kraju bila Đoganijeva.

Mladi reper koji je do sada objavljivao duete sa Vladom Matovićem i grupom "Trik FX", kaže da i sam prati dešavanja na imanju u Šimanovcima i da mu nisu jasni Lunini postupci u rijalitiju, kao i da nikako ne podržava preljubu. Poruke u telefonu je sačuvao jer mu je tada bilo interesantno - znao je ko je Luna i čija je kćerka.


- Pratim dešavanja u "Zadruzi". Da sam ja na mjestu Slobe Radanovića ne bih ništa tražio sa Đoganijevom, dok ne razjasnim sve sa ženom. Da je brak okončan, onda što da ne. Zato mi i nije nimalo krivo što nisam imao ništa tada sa Lunom. U principu, ne bih nikada pokazivao svoje privatne prepiske, ali sam htio da pokažem kakva je ona u stvari. Njeni postupci mi se nikako ne sviđaju. Kakva je ona modna blogerka? Eto šta je uradila sa Slobom. Ni Radanović bukvalno ne zna šta radi, a ima Kiju koja je top i ne znam šta mu je potreban neko drugi. Ja sam na Kijinoj strani. Luna je takođe vrijeđala i Vuka Moba, a zbog toga je on ušao u sukob sa njenom majkom Anabelom Atijas, baš kao i Vlada Matović. Iako je ona dugo na sceni, njeno je vrijeme prošlo i mislim da nama kredibilitet da sa Vukom i Vladom staje na crtu jer oni daleko više vrijede, pa i zarađuju od nje. Njene reakcije se ne plašim, njeno mišljenje je nebitno - zaključuje Limma i ističe kako priprema tri nove pjesme sa spotovima koje će biti u r'n'b fazonu:

- Biće to nešto totalno novo na našim prostorima. Biće to apsolutno u mom stilu i pokazaće ko sam ja zapravo. To je jedan totalno novi pravac koji u Srbiji baš i nije prisutan. Drago mi je što sve više ljudi prati šta ja radim, komentari su pozitivni, nastupi su uveliko krenuli.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.