x

ljubav koja ne prolazi

Neke strasti su vječne: Boris Tadić se u 64. godini vratio njoj, od ljubavi se ne može pobjeći! (Foto)

Prije nego što je počeo da se bavi politikom Boris Tadić je diplomirao kliničku psihologiju na Univerzitetu u Beogradu, a mnogo prije nego što je počeo da studira zavolio je sport.

Kao tinejdžer igrao je vaterpolo za Vaterpolo klub „Partizan“, ali je morao da odustane zbog upale bubrega. Volio je košarku i vozio bicikl, dok se u tenisu i skijanju nije najbolje snašao.

„Od djetinjstva sam volio sport, a najviše da sa drugarima igram košarku u dvorištu“, kaže u jednom promotivnom spotu koji je snimio u vrijeme predsjedničke kampanje, kada se zalagao za vraćanje sporta kao obaveznog predmeta, uspostavljanje školskih takmičenja i osnivanje besplatnih škola gdje bi djeca mogla da treniraju.


U tom periodu često su se mogle vidjeti njegove fotografije sa košarkaškog terena, jer je u slobodno vrijeme rekreativno igrao basket.


Prethodnih godina nekadašnjeg predsjednika Srbije rijetko smo viđali u neformalnom izdanju, a kako je u međuvremenu postao aktivniji na društvenim mrežama dobili smo uvid i u taj dio njegovog života.

„Povratak na teren“, napisao je nedavno uz fotografije na kojima igra basket. I, mada ima 64 godine, reklo bi se da je u odličnoj formi.

.

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.