x

Vjenčanje iz bajke u sarajevskom hotelu

Nezira Mehmedović se udala za biznismena Amara Muhovića!

Jedna od najpoznatijih bh. influenserica i make-up artista Nezira Mehmedović je jučer izgovorila sudbonosno "Da". Ona se udala za biznismena Amara Muhovića sa kojim je već dugo u skladnoj vezi. 

Nezira i Amar su godinama u vezi, a za njihov harmoničan život nije bio prijeko potreban papir, te su već iskusni u zajedničkom životu. Oni su 2019. godine dobili i sina Rejjana koji je kruna njihove ljubavi. Sa vjenčanjem nisu žurili, a na gala slavlje su se odlučili za 1. oktobar. 


Foto: Almir Advertise

Vjenčanje je održano u poznatom sarajevskom hotelu, a istom je prisustvovao veliki broj zvanica, među njima su se našla i neka poznata imena. Nezira je poput prave princeze zablistala i oduševila sve svojim odabirom dugačke, bijele vjenčanice, pa su se komentari i pohvale samo nizali. 


Nezira Mehmedović je rođena 1993. godine u Srebrenici, a odrasla u Sarajevu, gdje je završila srednju školu i Ekonomski fakultet. Nedugo nakon toga shvatila je da to nije zanimanje kojim bi se bavila cijeloga života, pa se posvetila make-up umjetnosti. Od šminkanja i uljepšavanja kao hobija, ova zaljubljenica u modu, postala je jedna od najpoznatijih bh. infulencerica. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.