x

snašla se

Nije ni ona glupa: Tijana Ajfon ipak neće u zatvor! Platiti će hiljade eura za slobodu!

Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) priznala je da je 2020. u Bijeljini organizovala međunarodnu pros..tuciju i osuđena je na godinu dana zatvora.

Ipak, navodno neće ići iza rešetaka ako za svaki dan zatvora plati po 50 eura.

Starleta Tijana Maksimović (28), koja se predstavlja kao Tijana Ajfon, nagodila se s Tužilaštvom BiH i priznala da je prošle godine u vili kod Bijeljine organizovala međunarodnu pros..tuciju. Prema tom sporazumu, Tijana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će navodno izbjeći robiju ako plati novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 33.700 konvertibilnih maraka (KM), što je oko 17.250 eura!


Na osnovu nezvaničnih saznanja, Sud BiH navodno je prihvatio ovaj sporazum između Tijane i tužioca, čime je presuda postala pravosnažna.

"Prema zakonu u BiH, svi oni koji su osuđeni na maksimum godinu dana robije mogu da "otkupe" tu kaznu, tako što će za svaki dan zatvora platiti državi do 100 konvertibilnih maraka. To je iskoristila i Maksimovićeva, koja je pristala da uplati u budžet BiH ukupno 33.700 KM kako bi izbjegla zatvor. Naime, godina dana zatvora, na koliko je Tijana osuđena, u novčanoj protivvrijednosti iznosi 36.500 KM, ali s obzirom na to da je u pritvoru provela tačno 28 dana, krajnji iznos joj je umanjen za 2.800 KM", otkriva sagovornik navodno upućen u ovaj slučaj.


Podsjetimo, Tijana Ajfon je uhapšena 27. maja prošle godine tokom velike policijske racije u luksuznoj vili u mjestu Suhi Do, nadomak Bijeljine, gdje je "na gomili" zatečeno ukupno devet žena i 26 muškaraca. Tom prilikom zaplijenjena je i manja količina k..aina, 10 pištolja i 10.000 eura u kešu.


Kako je utvrđeno istragom, Tijana je, prije žurke, sa četiri drugarice, u vrijeme vanrednog stanja zbog epidemije korone, iz Srbije prešla u Republiku Srpsku čamcem preko Drine, pa joj je prijetila prijava i za ilegalni prelazak granice. Tu kaznu je, međutim, uspjela da izbjegne.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.