x

jako teška godina za nju

Nikolina Pišek proživljava drugi veliki gubitak u nekoliko mjeseci!

Posljednje dvije godine bile su posebno teške za Nikolinu Ristović.

Vijest o smrti njenog supruga, srpskog historičara umjetnosti Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini, u nedjelju je obišla regiju. Voditeljica je srpskim medijima potvrdila tužnu vijest, no nije imala snage reći išta više od toga. Hitna pomoć noćas je intervenirala u njihovom domu, no Ristoviću nije bilo spasa.


Drugi je to gubitak koji Nikolina proživljava u kratkom roku. Krajem prošle godine u Zagrebu je preminuo njen otac Ivica, a ona je teško podnijela njegovu smrt.

"Najteže je bilo prihvatiti. Vjerojatno niti neću moći u potpunosti. I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve", poručila je tada.


Prošle godine regiju je obišla vijest da su se Nikolina i njezina kćerkica Una Sofia otrovale ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu. Od najcrnjeg scenarija spasio ih je upravo Vidoje, koji se u to vrijeme nalazio u Beogradu.


"Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je bilo drugačije, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Nazvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja", ispričala je Nikolina tada.


"Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportirali u bolnicu. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij", rekla je Nikolina prošle godine.

.

.

.

.

.

Izvor: Index.hr 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.