x

Obuzeće vas jeza: Evo šta su Jelena i Divna pričale preko telefona nekoliko minuta pred smrt!

Slavna radijska voditeljka i novinarka Divna Karleuša, majka popularne pjevačice Jelene Karleuše, preminula je juče u 61. godini života u svom domu u Beogradu. Jelenu je tužna vijest dočekala na aerodromu kada se vraćala sa nastupa u inostranstvu. 

Pjevačica je sada pod lijekovima za smirenje i još ne može da dođe sebi od šoka.

Izvor blizak porodici Karleuša otkriva da je Divna samo nekoliko minuta prije nego što je preminula razgovarala sa svojom kćerkom i da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslijediti.


- Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se sa Divnom preko telefona, gdje su pričale o svakodnevnim stvarima koje su se dešavale u njihovom okruženju. Nasmijano su ćaskale i pričale o Karleušinom nastupu koji je održala prethodne večeri. Interesantno je da je Divna bila pozitivna i vesela, nikakav umor u njenom glasu nije se mogao primijetiti - kaže izvor i dodaje:


- Pričale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala sa nastupa, prekinula razgovor, nakon čega se desilo to što se desilo. Niko nije ni slutio kakva je tragedija mogla da se dogodi. Eto šta ti je život, sa jedne strane slušalice majka nasmijano i veselo priča sa tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu.

Podsjetimo, danas su Karleušin dom na Dedinju posjetili mnogobrojni prijatelji, saradnici i članovi porodice kako bi bili uz Jelenu u najtežim trenucima u životu. Sahrana Divne Karleuše biće obavljena u srijiedu, 6. marta, u 15:20 sati na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.