x

sarajevo

Održan gala događaj Azra Premium Event: Brojne ličnosti uživale na velikoj zabavi u regionu! (Foto)

U “Avaz Twist Toweru” održan je sinoć gala događaj pod nazivom “Azra Premium Event” koji je počeo u 20 sati, povod je povratak specijalnog izdanja “Azra premium magazina”.

Cilj prvog ovogodišnjeg specijalnog izdanja magazina “Azra” kao i eventa održanog 13. avgusta jeste da prezentira priču o damama, ženama koje su nas nadahnule, inspirirale i svojim radom i djelovanjem ostavile doprinos na bh. sceni.

Najavljen je bogat i zabavan sadržaj, a tako je i bilo.


Gala događaj u najvišoj zgradi u regionu okupio je oko 400 zvanica iz umjetničkog, diplomatskog i političkog života u BiH.

Crvenim tepihom prošetala su imena iz glumačkog, sportskog, muzičkog i svijeta modelinga, kao i brojni poslovni partneri.

Sponzori projekta Azra Premium Magazina i Event su :

Glavni sponzori : Porsche BH/ Brend Porsche, Bosnalijek, Telemach.


Gradonačelnica Benjamina Karić uveličala događaj

Partneri projekta: Orbico, MD Family /Mlinar, Viioleta i Lasta, G3 Spirit, MCI vinarija Zadro i Mlljekara Livno, Hotel Radon Plaza, Prirodna Kozmetika Gloria, Petrol, Prolom Voda, Sarajevski Kiseljak, Konzum, Mercator, Loreal, Perutnina Ptuj, Dresscode, Franck, Frisa, SinMax, Mobis Pharm.

Zvanicama su se obratili direktor “Avaz roto pressa” Jasmin Topalović, glavna i odgovorna urednica “Azre” Lejla Bejdić-Rizvanović i direktor marketinga Enis Hadžimujić.

– Prva izdanja “Azre” izašla su davne 1996. godine i od tada pa sve do danas smo najtiražniji magazin za ženu i porodicu. Ovom prilikom čestitam redakciji magazina Azra veliki jubilej i vjerujem da će u budućnosti ostati lider na tržištu. Danas je izašlo specijalni izdanje na 116 strana zbog čega smo i priredili naše druženje.


Branka Sovrlić

Ovim putem se zahvaljujem našim sponzorima koji su učestvovali u ovom projektu. Azra promoviše uspješne dame iz regiona, a večeras će najuspješnije biti nagrađene specijalnim izdanjem „Azrina kraljica“ – rekao je direktor društva “Avaz roto press” Jasmin Topalović.

Glavna i odgovorna urednica “Azre” Lejla Bejdić-Rizvanović istakla je kako joj je čast i zadovoljstvo što je vidjela zvanica u ovolikom broju.


Nikolina Kovač

– Prije svega, ja ću predstaviti premium izdanje „Azra“ magazina koje nakon pauze od 5 godina vraća se na velika vrata. Planovi naše kompanije na godišnjem nivou bit će summer i winter edition izdanja koja će uvijek pratiti ovakva druženja. Čast mi je predstaviti ovo premium izdanje na 116 strana, u kojem ćete naći izuzetne priče naših divnih dama – rekla je Bejdić-Rizvanović.

Zvanicama se obratio i direktor marketinga Enis Hadžimujić.


Reper Sajfa sa suprugom Lelom

– Nismo očekivali ovako veliki broj naših prijatelja i partnera. Hvala gradonačelnici i ambasadorima, kao i sponzorima koji su uveličali ovaj naš događaj. Spremamo još dosta noviteta i vidimo se nekom drugom prilikom – izjavio je Hadžimujić.

Pozdravnu numeru izvele su pijanistica Dženana Šehanović-Sarajlić i sopranistica Dženana Huseinagić.

Za ovu priliku pripremljene su i brojne nagrade, a glavna je put za jednu osobu u Istanbul.


Dejana Rosuljaš


Rialda Karahasanović


Fahrudin Radončić


Verena Cerovina


Jasna Diklić


Džejla Glavović


Selma Krifica sa prijateljima


Razija Čolaković

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Azra
Foto: Tea Senić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.