x

Oglasio se Milan Popović: Evo šta kaže nakon presude kojom je Severini oduzeto dijete i da li ga odvodi u Srbiju!

Milan Popović danas je dobio starateljstvo nad sinom Aleksandrom i odgovorio je na pitanje koje je sve zanimalo - da li će dovesti sina u Srbiju.

"Što se tiče same presude, znate da to ne mogu da komentarišem. Ne smijem da vam dam nikakve komentare. Mogu da vam kažem da ne postoji nikakav srpski pasoš i to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dijete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dijete ostaje u Zagrebu i nastavlja da pohađa školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš", kaže Milan Popović za hrvatske medije.

Milana Popović je dao odgovor i na to da li ima informacije o tome da je protiv njega podnijeta krivična prijava za povredu djetetovih prava.


"Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Provjeriću o čemu se radi. Ne znam šta sam ja to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, namjeri da me prikažu kao lošeg čovjeka. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih kaznenih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebalo da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procijene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći, ali znam da je istraga u toku", rekao je Milan Popović i dodao:

"Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije pa se reklamira preko ovog predmeta."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.