x

Oglasio se sin Suzane Perović: Nije ona svezala p..ku, ima pravo da se j... s kim hoće!

Sin Suzane Perović, Nikola oglasio se povodom intimnih odnosa svoje majke sa Mikijem Đuričićem. Iako se Suzanin suprug Vlada Perović ne oglašava, njen sin rekao je da je u svemu podržava, pa i da će uvijek biti uz nju.

On je rekao da je Suzana bila uz njega kada niko drugi nije.

- Kada niko nije htio ni da čuje za mene, ona je bila tu i posljednji dinar mi je davala dok sam se borio sa svojim problemima i sa zakonom. I dok sam nosio nanogicu, ona se brinula o meni u kući. Ona se zeznula što je uopšte lagala za Mikija, a onda su je uhvatili svi ovi koji ne bi pored nje mogli proći na ulici i počeli da je vrijeđaju. E, to me nervira! Kad je moja majka ulazila u sve to, ja sam joj pričao da ona nije klinka i da joj ne treba rijaliti i to da bude s nekim s kim se ne bi na ulici pozdravila - rekao je on.


On je zatim javnosti otkrio istinu o Suzaninom braku sa njegovim ocem.

- Ali opet, to je njen život, nek radi šta hoće jer ona i ćale od 1994. godine nezvanično nisu zajedno. Pa nije ona žena, sa oproštenjem, svezala p..ku da ne može niko da je je.e. Ja ne mogu da se miješam, ali biću tu da joj pomognem i uvijek ću je podržavati - zaključio je Nikola.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.