x

sramno i bijedno

Osmakčići na najmorbidniji mogući način prevarili naciju lažnom smrću: Otac na prevaru izvukao sina iz rijalitija svojom umrlicom! Dno dna!

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja. Naime, produkcija rijaltiija obaviještena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gdje su mu saopštene tragične vijesti, poslije čega mu se gubi svaki trag.

Sahrana navodno preminulog Franja bila je zakazana za danas u 16 sati na lokalnom groblju u Laništima, gdje se uputila Pinkova ekipa. Na pomenutom groblju nije bilo ni traga ni glasa od ožalošćene porodice, sahrana se nije održala, a nigdje nije bilo ni istaknute umrlice, što je u javnosti pokrenulo sumnju da su Osmakčići otišli toliko daleko da izmisle Franjovu smrt, samo kako bi Marka, koji je izazvao gnjev javnosti zbog brojnih monstruoznih djela i riječi, sklonili van Srbije. U prilog glasinama da je sve njihov "bolesni plan" govorile su i izjave komšija, koje su za Pink.rs istakle da je Franjo ipak živ, a sada je to potvrdio i sam Marko.


Marko je, bez blama, s osmijehom na licu potvrdio da je njegova porodica lažirala očevu smrt! Oglasio se iz Švajcarske, na svom nalogu na Instagramu, gdje je ničim izazvan udario na TV Pink i bez imalo blama priznao da mu je otac, čiju je umrlicu primio prije neki dan, zapravo živ!


- E, moj narode, kako je lijepo biti na slobodi! Ups, šta nam je ovdje (pokazuje na auto). Pa da... Pošto ću gledati Švicu sa razglednice, da vidimo kako ću gledati to - govori Marko, a potom nastavlja:


- Dame i gospodo, kako ste mi svi? Jao, kako je lijepo biti u svojoj rodnoj kući, moj narode! Joj, onaj Pink, to su takva bagra, to su takva stoka, j..em li im, sve im j..em! Lažljivci jedni - s osmijehom na licu priča Marko i priznaje:

- Uglavnom, narode, ja sam vam dobro, otac nikad bolji! Lažu ko kerovi!

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.