x

OSTAVILA ME SA TRI GODINE, KADA SAM JE VIDIO U OSMOM RAZREDU REKLA JE KAKO VIŠE NE ŽELI DA ME VIDI: Luna ronila suze, dok je Adam pričao o svom odnosu sa MAJKOM! (VIDEO)

Jedna od najtežih životnih priča koje su zadrugari dijelili jedni sa drugima za stolom svakako je priča Adama Đoganija, koju je njegova sestra Luna vrlo dobro znala i koja ju je još jednom ostavila u suzama. Naime, momka je majka ostavila kada je imao svega tri godine, a to je na njegovoj duši ostavilo veliki trag.


- Majka me je ostavila kada sam imala tri godine i otišla u inostranstvo sa cijelom njenom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Ja sam odrastao sa tatom, bakom koja je preminula kada sam imao 12. 13 godina i sestrom - započeo je Adam svoju priču.


Ovaj stanar istakao je i da mu je tetka bila najveća životna podrška, a zatim govorio i o mogućem razlogu zbog čega ga je majka napustila i život nastavila u inostranstvu kada je on bio dijete.

- Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije željela da me čuje. Bila je velika razlika između mog tate i nje. Kada su me dobili tata je imao 28 godina, a ona 18. Vjerovatno razlika u godinama, vjerovatno se nisu slagali - izjavio je Đogani.


U suzama je bila i Adamova sestra, Luna Đogani, koja se u jednom trenutku umiješala govoreći kako odlično zna cijelu priču.

- Znam da je uvijek pričala da nikada nije željela da ga rodi. Znam priču - dodala je Luna Đogani koja je bila u suzama.


Adam Đogani zatim je ispričao i kako je izgledao prvi njegov susret sa majkom, poslije čega je rekao da majku nikada nije doživljavao kao majku, već kao neku svoju drugaricu ili poznanicu.


- Kada sam imao 10, 11 godina prvi telefonski poziv smo imali. Moja tetka koja brine sada o meni, to je moja majka. Kada smo se čuli, ja sam ronio bukvalno u suzama. Samo znam da sam mnogo plakao, a ona tu i tamo. Toga se jedino sjećam. Osmi razred kada sam bio, tada sam prvi put otišao kod nje. Već prvi dan... Pa... Sa moje strane je bilo sve u tom trenutku, najljepši trenutak u svom životu, prvi put sam vidio majku, bila mi je najljepša na svijetu. Poslije toga, ja sam poželio da idem kući i ona je meni rekla da više nikada ne želi da me vidi. Bila je mnogo nervozna - rekao je Adam.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.