x

Otkrivamo koju pjevačicu je Arkan šamarao, a koja je š*rkala k*kain kod njega na svadbi!

Arkan je bio surov i neotesan, ali dovoljno mudar da drži sve konce u svojim rukama. Ovako je Željka Ražnatovića u najkraćem opisao Miloš Petković Dafina (nadimak dobio dok je radio kod Dafine Milanović, vlasnice Dafiment banke), narednik Srpske dobrovoljačke garde, koji je sa "Tigrovima" prošao sva ratišta širom bivše Jugoslavije, a dugo je bio i u Arkanovom ličnom obezbjeđenju.

U ispovijesti za kanal Balkan info oficir SDG, a prije toga žestoki momak iz beogradskog naselja Braće Jerković opisao je šta je sve čuo i vidio u Arkanovom okruženju, kako se ponašao Legija, šta se radilo u kampu "Tigrova" u Erdutu, ali i šta se sve radilo na estradi u to doba.

Jedna od najšokantnijih Dafininih tvrdnji odnosi se na ono što je vidio na Cecinoj i Arkanovoj svadbi.


- Mjere obezbeđenje su bile najstrože moguće, bez pozivnice niko nije mogao da priviri blizu crkve, jedino je pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks ušao bez propusnice. Ja sam bio raspoređen za sto gdje su sjedili Lepa Lukić, Željko Šašić, Ana Bekuta... Lepa je pojela sve grožđe. Bekutu sam pratio do toaleta, dugo se zadržala, mislim da je tu pao neki k*kain, virio sam malo, nisam bas najbolje vidio. Bilo je to tad normalno, valjda droga daje pjevačima inspiraciju - doslovno je rekao Petković.


Srpski telegraf u petak je pokušao da dobije komentar Ane Bekute na ove tvrdnje Arkanovog oficira, međutim, ona nije odgovorila na pozive i SMS poruku.

Po završetku rata, kada su Arkanovi "Tigrovi" rasformirani, Petković je završio u Zabeli, odrobijao je četiri godine, a nekoliko mjeseci prije nego što je izašao na slobodu njegov komandant je ubijen 15. januara 2000. u beogradskom hotelu "Interkontinental".


ARKAN IŠAMARAO MIRU ŠKORIĆ

Jedne noći, priča Dafina, kada je pred Arkanovu vilu došla pjevačica Mira Škorić, Arkan je naredio da mogu da je puste samo ako prođe pretres kao i svi drugi gosti.


- Mira je odbila, onda je Željko rekao da je pustimo na donji ulaz, ušla je i on je išamarao. Bilo je to samo pet dana pred svadbu i Ceca je morala da traži drugu kumu - ispričao je Petković.

Srpski telegraf pozvao je Miru Škorić da prokomentariše ove tvrdnje.

- Ne želim uopšte to da komentarišem. Za sve postoji sud i biće tužen - poručila je kratko pjevačica.


POLA ESTRADE NA KOKAINU: Tjelohranitelj o Arkanovim najbližim ljudima

- KRISTIJAN GOLUBOVIĆ - komandant garde, nikad se nije iživljavao u kampu, u principu je dobar momak

- NEBOJŠA ĐORĐEVIĆ ŠUCA - pukovnik Arkanove garde, bio je izuzetan čovjek, bistar u glavi i veoma brzo je procjenjivao situaciju na terenu

- LUKA BOJOVIĆ - jedan od najmlađih u gardi, nije volio da se druži, imao je neki svoj svijet i mir. Bio je veoma zatvoren i nikada nije pravio probleme

- VUK VUKOVIĆ - Arkanov kum bio je bahat, nikada nije htio da ostavi pištolj kada ulazi u vilu, a to je bilo pravilo za sve


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.