x

OVO SU SVI ČEKALI

OVAKO JE PROTEKLO PRVO SUOČAVANJE LJUTIH RIVALKI: Maja indirektno prozvala Aleks, a ona uletjela u studio i uradila ovo!

Ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, našle su po prvi put na istom mjestu nakon finala Zadruge 6. Iako je poznato da jedna drugu posebno ne mirišu, na iznenađenje svih, njihov prvi susret nakon izlaska iz rijalitija protekao je mirno.

Maja je naime, indirektno prozvala Aleks prije njenog ulaska u studio, a kada se pojavila pobjednika Zadruge 6, mirno i uljudno su se pozdravile i jedna drugoj pružile ruku.

- Nikakvim, ja mišljenje ne mijenjam i stojim iza svake svoje riječi, ali svakome želim sreću. Prosto smo u obavezi ovdje da komentarišemo, privatno ne, što se mene tiče ne postoji mržnja i averzija, ali lijepo mišljenje nemam. Unutra sam imala osjećaj da sam najgora na svijetu, a kad sam izašla slika je totalno drugačija. Svi koji su pozitivi unutra napolju moraju da zaključavaju komentare. Mislim da je narod dosta sazreo u glavi i maske su pale pa se vidi ko je kakav i drago mi je zbog toga. Meni koja sam najgora, svi komentari su otključani - rekla je Maja, nakon čega je Aleks ušla u emisiju.


- Aleksandra, kosa ti je prelijepa - rekla je Ivana.

- Hvala, vratila sam se u prirodnije boje - rekla je Aleks.

Podsjetimo, Maja i Aleks su na kratki period tokom Zadruge 6, zakopale ratne sjekire, ali poslije pomirenja Nikolićeve i Filipa Cara, su ponovo narušile odnose.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.