x

IZAŠAO IZ ILEGALE

Ovo je suprug glumice koja sad čuva ovce: Marija Petronijević ga krila ko zmija noge, pun je ko brod, a evo čime se bavi! (Foto)

Iako je Marija Petronijević godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a riječ je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

I dok je lijepa glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vješto izbjegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, njen suprug je to učinio umjesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red poslije toliko godina. Prelijepi ste. Sve najljepše vam želimo u životu, divan ste par...“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.


Sudeći po osmijehu koji je Marija uputila suprugu na objavljenoj fotografiji, u njihovom odnosu cvjetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat prije više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrijednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.


- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovjek koji je uradio nekakva dobra djela, dok već sljedećeg dana pomislim da ću gorjeti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

- Sve ono što čovjek čini tokom svog života najčešće je posljedica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želio sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspijem da darujem nepoznatom, sjetim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.


O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio. Fotografija s Marijom koju je nedavno objavio zapravo je prva i jedina potvrda da su zajedno.

Sa željom da saznamo zašto krije oca svog djeteta kontaktirali smo lijepu glumicu, ali ona nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu.


- Ne želim da govorim o privatnom životu. U žalosti sam za roditeljima koji su nedavno preminuli - rekla je kratko Marija Petronijević.

Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korijenima i zdravom načinu života, a da li je na tu odluku uticao i Milinko, nije nam poznato.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.