x

Perovićku muž precrtao zbog javnog se.sa: Briga me što se Suzana j..... sa Mikijem!

Suprug Suzane Perović, Vladimir Perović ne želi da čuje za nju nakon snimka se.sa sa Mikije Đuričićem, koji je prikazan pred milionskim auditorijumom.  

Mi smo ga pozvali kako bismo čuli njegovo mišljenje na temu skandala koji je zadrugarka napravila, ali on nije mogao da sakrije koliko je bijesan i ljut, piše S. telegraf.

- Briga me što se Suzana j..ala sa Mikijem. Mi smo završili - rekao je Vladimir i odmah nakon ovoga je prekinuo vezu.

Naime, Suzana je već danima na meti učesnika "Zadruge" zbog toga što neće da prizna mnoge stvari koje se tiču njenog odnosa sa Mikijem Đuričićem, koji je nedavno napustio ovaj rijaliti-šou. Između ostalog, Suzana ne želi da prizna da je imala se.sualne odnose s njim.


Ona je prije tri dana od novinara saznala da je isplivao snimak se.sualnog čina sa Mikijem, ali je odbila da to komentariše uz obrazloženje da želi prvo da vidi snimak, kao i to da ima potrebu da o tome priča zajedno sa Mikijem. Iako Suzana izbjegava da priča o se.su sa Mikijem, činjenica je da su bili intimni, a snimak njihove akcije prikazan je na Pink televiziji u udarnom terminu i jasno se vidi da su dvoje zadrugara imali se.s u toaletu.

Voditelj Ognjen Amidžić preksinoć je uradio intervju sa Suzanom, koja je nastavila da poriče da je imala vrelu akciju sa Mikijom Đuričićem, ali nije mogla da sakrije suze i to koliko joj je krivo zbog svega što se odigralo.


- Promuklost mi traje već mjesecima, nešto mi smeta da ne mogu da se oporavim i zvučim kao pokvarena ploča. Malo više sam umorna, premorila sam se, na izdisaju sam. Umorilo me je sve ovo, ova teška psihološka igra. Nije bilo se.sualnog odnosa između Mikija i mene - kroz suze je rekla pjevačica.

Zadrugarka-povratnica Eleonora Miljković imala je poklon za Suzanu od Đuričića, a bila je u pitanju maskara. Pjevačicu je to jako pogodilo, pa je odmah istrčala i zaputila se ka sobi za izolaciju, gdje ju je Lazar Jeremić tješio. Pričala je koliko joj je teško i da samo želi da izađe iz rijalitija kako bi vidjela njega i porodicu, pa mu je ovo otkrila:

- Moje dvije nagrade su napolju. Moja porodica i Miki. Ja sam pobijedila. Nek me puste da ih uzmem - govorila je Suzana i plakala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.