x

POMIRILI SE LUKAS I BOŽANA!

Popularni folker Aca Lukas obnovio je vezu sa Banjalučankom Božanom Vojinović. Zaljubljeni par je uslikan u Budvi kako napušta jedan restoran nakon romantične večere.

Lukas i Božana ne kriju emocije, a tome svjedoče i fotografije koje je zabilježio paparaco Srpskog telegrafa, a na kojima se vidi kako nasmijani šetaju ruku pod ruku.


Foto: Republika.rs

- Božana i Aca su se našli u jednom restoranu u Budvi kako bi popričali o nesuglasicama koje su imali posljednjih mjesec dana. Iako su bili ljuti jedno na drugo, čim su se vidjeli, sve su zaboravili. Poručili su vino i laganu večeru i već poslije deset minuta su bili u strasnom zagrljaju. Sve vrijeme su se ljubili i grlili i pričali koliko su nedostajali jedno drugom - govori izvor blizak paru.


Foto: Republika.rs

Nakon večere uputili su se u diskoteku, gdje je Lukas imao nastup. Božana se smjestila u jedan od separea odakle je imala direktan pogled na svog dečka. Prema navodima očevidaca, ona je i prespavala kod njega u hotelu, gdje su, po svemu sudeći, obnovili i strasti.


Foto: Republika.rs

Tragom informacija, pozvali smo Božanu, koja nije krila zaljubljenost.

- Rano su me otpisali pojedinci. Još sam u igri, ljubav cvjeta, da se ne brinu dušebrižnici - kroz osmijeh je prokomentarisala Plejbojeva zečica.


Foto: Republika.rs

Podsjećanja radi, Srpski telegraf je ekskluzivno prije tri mjeseca otkrio romansu Ace Lukasa i Božane, koju su potvrdile paparaco fotografije na kojima se folker i Banjalučanka strasno ljube. Nakon samo mjesec dana veze, Lukas je Božanu obradovao skupim automobilom audi TT crvene boje, koji ona i dalje vozi. Iako su postojale nesuglasice među njima, očigledno su ih na moru uspješno prevazišli i ponovo uživaju u ljubavi.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.