x

MORA BITI NA OPREZU

Porodica Lepe Brene zabrinuta za njeno zdravlje, sumnjaju da se opaka bolest vratila!

Porodica Lepe Brene izrazito je zabrinuta za njeno zdravstveno stanje.

Izvor blizak njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinović je za srbijanske medije izjavio:

"Boba se mnogo iznervirao kada mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je nazvao liječnika koji ju je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne smije čekati ni dana i da mora što prije na pregled jer ne bi podnio da je izgubi."


Breni je tromboza, koja nastaje zastojem krvnog ugruška u veni, dijagnosticirana prije 10 godina. Prije toga je na koncertu primijetila da joj je ruka postala ljubičasto-plava.

"Nije mi palo na pamet da bi trebalo prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na VMA na pregled. Bila sam na terapiji, ležala sam nepokretna 12 dana, s rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili. Bio je to moj prvi susret s trombozom. Bila sam u šoku", kazala je pjevačica ranije.


Zbog tromboze je odlučila promijeniti način ishrane.

"Okrenula sam se hrani bogatoj omega tri i omega šest masnim kiselinama i mesu bez svinjetine i janjetine. Sve kuham u vodi i na pari, a hljeb sam izbacila u potpunosti. Jedem voće i povrće, a volim i popiti čašu ili dvije vina. Cijela ta moja priča je postala veoma umjerena, ne smijem se prejesti, ali ni biti gladna. Volim plivati, šetati, ali i vježbati jogu", dodala je.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.