x

šokantna tvrdnja

POTRESNI DETALJI: Zoranov drug platio glavom jer je vidio krvnika?!

Zoranov drug je platio glavom, jer je bio očevidac ubistva Jelene Marjanović. Zanima me samo od čega je zvanično umro, jer je smrt nastupila iznenada. I da li je rađena obdukcija njegovog tijela?

Čuveni srpski vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, tvrdi da misteriozni slučaj „Marjanović“ krije dva ubistva!

On predviđa da će istraga u finišu imati još jedan nevjerovatan preokret i da će tada biti otkriveno da je drug Zorana Marjanovića platio glavom, jer je vidio ubistvo pjevačice Jelene Marjanović! - Slučaj „Marjanović“ najvjerovatnije ima dva ubistva, a ne jedno!

- Zoranov drug je platio glavom, jer je bio očevidac ubistva Jelene Marjanović. Zanima me samo od čega je zvanično umro, jer je smrt nastupila iznenada. I da li je rađena obdukcija njegovog tijela? Marjanovići o tome ćute da ne bi odletjeli u vazduh. Tvrdim da se druga oso ba koja zna ko je ubio Jelenu zove Svetlana. Ta osoba zna cijelu istinu. Ili joj je Zoranov drug sve ispričao ili je i ona neposredni svjedok - kaže za „Alo!“ Zlatko Šumadijski i navodi da je Zoranov drug, koji je naprasno umro bio zdrav čovjek! 

- Od čega je zdrav čovjek mogao iznenada da umre? Tvrdim da je imao probleme u vratnom dijelu kičme i jake glavobolje, kao i kvarne zube u donjoj vilici, ali teško da je od toga mogao da umre! Bio je duša od čovjeka i Zoranov iskren prijatelj. Njegov život je naglo prekinut. Bio je pun optimizma, radosti i želje za životom. Veoma inteligentan, ali dobar i naivan. Bavio se sportom, volio je ljude i životinje, uvijek je bio nasmijan i nikome se nije zamjerio - navodi vidovnjak, koji je u novembru 2017. za „Alo!“ nacrtao pjevačicinog ubicu.

- Ubica je imao kontakte sa ljudima iz estrade, politike i sporta. Hapšenje predviđam između Sretenja i Mladenaca, od 15. februara do 22. marta! Biće to rasplet cijelog slučaja. Međutim, ostaviće gorak i ogavan ukus, jer će biti jasno da je Jelenin ubica zapravo obična bitanga. Ima manji, kratak vrat i neurednu kosu. Vižljast je, sa širim ramenima, nabijen i mišićav, ali ne pretjerano krupan - navodi vidovnjak i detaljno opisuje mjesto zločina. 

- Pored Jelene, na mjestu gde je stradala, bio je nekakav kombi ili džip. To je neko veliko terensko vozilo koje je zaklanjalo ubicu. Krvnik je tijelo unio u to vozilo i bacio ga u kanal. Grančica u njenom dušniku nije iz kanala, nego sa mjesta gdje je pala od prvog udarca. To vozilo je neke tamne, ali neodređene boje. Kao boja rđe, metaliksiva ili prljavotamnozelena, ne mogu precizno da odredim - objašnjava naš sagovornik i dodaje da ubica ima neobičan stil oblačenja. 

- Imao je neku plavičastu jaknu u trenutku zločina. Vidim njegova leđa, dok je bio zamahu. Imao je neke tamnije pantalone sa nekim mrljama ili šarama. Nosio je jako karakteristične patike -cipele čudnih šara u jarkim bojama - kaže vidovnjak Zlatko Šumadijski i ističe da s nestrpljenjem čeka rasplet istrage, jer i sam želi da se uvjeri da li će se njegova predviđanja obistiniti.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.