x

Prekid saradnje: Viki Miljković napušta Zvezde Granda!

Po čaršiji se priča da Saša Popović u planu ima promjenu stalne postavke žirija "Zvezda Granda" od naredne sezone budući da se bitnije izmjene, osim Đorđa Davida, nisu desile već pet godina.

– Popović smatra da treba da uvede neke novine, i da novi članovi žirija unesu neku novu energiju u čitav projekat. Viki Miljković je rekla kolegama da će otići sama, prije nego što je zamijene – otkrio je izvor, piše svet.rs.

– Misli da je ona prva na tapeti i zato je donijela tu odluku. U nekoliko navrata je ona već razmišljala o tome da napusti “Zvezde Granda”, jer nije više mogla da trpi omalovažavanje od strane kolega i konstantne prozivke na svoj račun, ali je shvatila da veću reklamu od toga ne može da ima, pa je odlučila da maksimalno iskoristi taj medijski prostor dok može.


– Ona ima hitove i dugu karijeru iza sebe, ali Saša i “Grand” su je oživjeli, porasla joj je cijena, ima više nastupa, i ona je svjesna toga. Jednostavno, ne želi da se piše kako je Popović nju zamijenio, niti kako je odlučio da više ne želi da bude dio tima i zato odlazi – dodao je izvor.

– Oni su privatno u veoma dobrim odnosima, posjećuju se, idu jedni kod drugih na rođendane, slave i proslave, ali Sale je surovi profesionalac i, kada je o poslu riječ, ne zanimaju ga prijateljski odnosi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.