x

Progovorio Gale, čovjek sa kojim je Divna Karleuša u vezi bila 17 godina: Teško mi je pala vijest, nikada je neće zaboraviti!

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pjevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe “Dobri momci”.

Divna i Gale zajedno su bili 17 godina, sve do 2009. godine kada su se razišli. Nakon tužne vijesti o Divninoj smrti novinari Telegrafa su kontaktirali Galeta koji je rekao da u ovoj situaciji ništa ne znači to što je od njihovog raskida prošlo 10 godina, jer bol nikako nije mala.

“Naravno da mi je teško, vrijeme sad tu ništa ne znači…”,počeo je Gale.


“Sve što mogu da vam kažem je da sam još uvijek šokiran i da mi je vijest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmijanu, veselu, nježnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvijek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obilježila veliki dio mog života i to nikada neću zaboraviti”, zaključio je Gale za Telegraf.rs.


Podsjetimo, Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila kćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

“Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželio sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte”, rekao je svojevremeno Mitrović.

Jelena Karleuša i Gale 2008. godine snimili su duet pod nazivom “Mani se”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.