x

bila kod njene majke

Rekla je Da: Matora vjerila Anitu, svadba je za mjesec dana, a nećete vjerovati ko će biti kum!

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović jučer su bile u emisiji "Narod pita" gdje su javno otkrile svoje planove.

Naime, one su najprije otkrile da su se vjerile, te će biti i svadbe za mjesec dana.

- Danas sam bila u Kruševcu kod njene majke. Uskoro će se desiti nešto lijepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla "da". Biće veselo. Bila sam kod tašte, riješila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelijepo. Danas smo podijelile radosne vijesti - kazala je Matora.


- Ti si je zaprosila? - upitala je Ivana.

- Odmah smo konkretizovale, bez vjeridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mjesec dana - otkrila je Matora.

- Kad je svadba? - upitala je Ivana.


- Za mjesec dana, ne mogu da kažem gdje i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bježala od ovakvog odnosa. Mislim da je vrijeme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - rekla je Matora.


- Tamara moja će biti kuma, a Marko Đedović kum - rekla je Matora.

- Logično da je Marko tvoj kum jer ti je prijatelj jako dugo. Uvijek si umjela i uvijek si spanđala jedne od najboljih riba i na kraju si osvojila misicu Zadruge 6. Definitivno si najveći zavodnik - rekla je Ivana.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.